Renault Trafic áruszállító - nettó 5.029.000 Ft-tól


ÚJ RENAULT TRAFIC

Az új Trafic vonalai is azt sugallják, hogy az autó tartós igénybevételre készült.

IGAZI MOBIL IRODA
Az új Renault Trafic utaskabinja igazi mobil irodaként, innovatív megoldásokkal segíti a mindennapos munkavégzést. Tablet- és okostelefon dokkoló, notebook-tartó és íróasztalka is található az utastérben, így minden munkaeszköz a keze ügyében lehet. A 90 liternyi tárolóhely (amelyből 54 liternyi az utasülés alatt található) képes elnyelni minden olyan munkaeszközt amelyre a professzionális munkavégzés során minden nap szüksége lehet. A modern dizájnnak, a kiemelten kényelmes és ergonomikus üléspozíciónak, a tolatókamerának és a holttér-csökkentő Wide View tükörnek köszönhetően tökéletesen kényelmes munkahelyet teremtettünk önnek.

GAZDASÁGOS ÉS SOKOLDALÚ MOTORVÁLASZTÉK
A Renault a gazdag Forma 1-es tapasztalatait figyelembe véve alkotta meg az új Trafic gazdaságos és sokoldalú motorválasztékát. Az 1,6 dCi erőforrás kétféle változatban érhető el: változó geometriájú turbófeltöltővel 90 és 115 LE-s változatban, és Twin Turbo változatban (120 és 140 LE). A Twin Turbo technológia a Stop & Start rendszerrel és az ESM rendszerrel párosítva segít abban, hogy a vegyes fogyasztás a 6l /100km* érték alatt maradhasson. A visszaváltásoknál az autó élénk marad még telepakolva is, a dupla turbófeltöltés pedig az alacsony fordulatszámtartománytól egészen a magasig biztosítja az optimális nyomaték leadását. Az Energy dCi Twin Turbo motorblokkok tehát a kényelmes, gazdaságos mégis élvezetes utazás élményét ígérik.

** A fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a mindenkor hatányos NEDC norma szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek eltérőek lehetnek az autók motorizációjának, felszereltségének, a vezetési stílusnak függvényében.

Legújabb generációs ESP menetstabilizátor
Az új Trafic a legújabb generációs ESP-t kapta, amelyhez - a mindennapi munkához elengedhetetlenül fontos - három plusz rendszer is kapcsolódik: Extended Grip tapadássegítő rendszer, hogy a laza talajon is gond nélkül indulhasson el; HSA Emelkedőn elindulást segítő rendszer, amely meredek emelkedőn a fék elengedése után a féknyomást 2 mp-ig fenntartja, így nem gurul vissza; valamint a vontatmány beszitálását ellenőrző rendszer, amely a gyári vonóhoroghoz kérhető. Emellett borulásgátló és a rakomány súlyeloszlását figyelő rendszer is tartozik az autóhoz.

Kérdésem van

Akciók


  • Trafic L1H1 már nettó 5 029 800 Ft-tól

    A Trafic vonalai is azt sugallják, hogy az autó tartós igénybevételre készült. Utaskabinja igazi mobil irodaként segíti a mindennapos munkavégzést. Várjuk márkakereskedésünkben!

Akciós új autók

Galéria

Árlisták / katalógusok

Ajánlatkérés

*Név:
*Telefon:
*E-mail cím:

Erre a címre kap visszaigazolást
Modell:Trafic áruszállító
Fizetési mód:
Megjegyzés:
Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
+1év AC Szabó Garancia
VIP kártya tagsági
A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Elérhetőségeink

Értékesítés