Renault Trafic Combi - 8.159.000 Ft-tól


Trafic Combi

Az új Trafic vonalai is azt sugallják, hogy az autó tartós igénybevételre készült.

KÉNYELMES UTAZÁS

Az új Renault Trafic utaskabinja igazi mobil irodaként működik. A sofőr számára tablet- és okostelefon dokkoló, notebook-tartó és íróasztalka is találhatók az utastérben. A 90 liternyi tárolóhely (amelyből 54 liternyi az utasülés alatt található) képes elnyelni minden olyan munkaeszközt amelyre a professzionális munkavégzés során minden nap szüksége lehet. A modern dizájnnak, a kiemelten kényelmes és ergonomikus üléspozíciónak, a tolatókamerának és a holttér-csökkentő Wide View tükörnek köszönhetően tökéletesen kényelmes munkahelyet teremtettünk önnek. Így utasai is mindig a legtökéletesebb kényelemben élvezhetik az utat, legyen az bármilyen hosszú is.

CSENDES ÉS GAZDASÁGOS MOTOROK

A Renault az autósportban szerzett tapasztalatait figyelembe véve alkotta meg az új Trafic gazdaságos és sokoldalú motorválasztékát. A Trafic dízel erőforrása kétféle változatban érhető el: változó geometriájú turbófeltöltővel 90 és 115 LE-s változatban, és Twin Turbo változatban (120 és 140 LE). A Twin Turbo technológia a Stop & Start rendszerrel és az ESM rendszerrel párosítva segít abban, hogy a vegyes fogyasztás a 6l /100km* érték alatt maradhasson. A visszaváltásoknál az autó élénk marad még utasokkal is, a dupla turbófeltöltés pedig az alacsony fordulatszámtartománytól egészen a magasig biztosítja az optimális nyomaték leadását. Az Energy dCi Twin Turbo motorblokkok tehát a kényelmes, és gazdaságos, mégis élvezetes utazás élményét ígérik.

* A fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a mindenkor hatányos NEDC norma szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek eltérőek lehetnek az autók motorizációjának, felszereltségének, a vezetési stílusnak függvényében.

Kérdésem van

Akciók


  • Trafic Combi már 8 159 000 Ft-tól

    Az új Trafic vonalai is azt sugallják, hogy az autó tartós igénybevételre készült. Az új Renault Trafic személyszállító mindenkinek kínál megoldást.

Akciós új autók

Galéria

Árlisták / katalógusok

Ajánlatkérés

*Név:
*Telefon:
*E-mail cím:

Erre a címre kap visszaigazolást
Modell:Trafic Combi
Fizetési mód:
Megjegyzés:
Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
+1év AC Szabó Garancia
VIP kártya tagsági
A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Elérhetőségeink

Értékesítés