Renault Grand Scenic - 6.099.000 Ft-tól


ÚJ RENAULT GRAND SCENIC

Új Renault GRAND SCENIC
Aerodinamikus, elegáns, 7 üléses

A dizájn újraértelmezése
Az új Renault GRAND SCENIC azonnal megragadja a tekintetet. A formája igazán áramvonalas, modern és elegáns. A nagy, 20"-os kerekek, a matt fényű alumínium tetőrudak, a 3D hátsó lámpák és a kéttónusú karosszéria csábító elegyet alkotnak.

Barátságos, ötletes, családi belső tér
Az új Renault GRAND SCENIC 7 üléses változatban érhető el, és a már megszokott kényelmet és variálhatóságot kínálja, sőt, még annál is többet! A One Touch rendszernek köszönhetően nagyon könnyű lapos csomagtérpadlót kialakítani. Az Easy Life rakodóhelyek megannyi ötletes tárolóhelyet jelentenek: csúsztatható középkonzol, fiók a kesztyűtartó helyén, asztalka a hátsó ülésekhez… Mindenkire és mindenre gondoltunk!

Csúcstechnológia
Foglaljon helyet a fedélzeten, magas szintű technológia vár önre! Az új Renault GRAND SCENIC minden olyan vezetéstámogató rendszert tartalmaz, amellyel az utazás kellemesebb és biztonságosabb:sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, aktív vészfékező rendszer gyalogosfelismerővel, fáradtságérzékelő. A MULTI-SENSE® rendszerrel személyre szabhatja az autó legfontosabb paramétereit és így a vezetés élményét is. A head-up displayen kijelzőn pedig minden információ megtalálható.

Kérdésem van

Akciók


  Akciós új autók

  Galéria

  Árlisták / katalógusok

  Ajánlatkérés

  *Név:
  *Telefon:
  *E-mail cím:

  Erre a címre kap visszaigazolást
  Modell:Grand Scenic
  Fizetési mód:
  Megjegyzés:
  Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
  +1év AC Szabó Garancia
  VIP kártya tagsági
  A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

  Elérhetőségeink

  Értékesítés