Renault Twingo - 2.640.000 Ft-tól


ÚJ TWINGO - JÁTSZÓTERE, A VÁROS

Semmi sem állíthatja meg. Apró termetével bárhová befér. A város a vérében van, egy zsebkendőnyi terület is elég, hogy megforduljon, hiszen a fordulóköre csak 8,65 m. Bárhová beparkol, ahová csak akarod. Rövid motorháztető, magas üléspozíció, mindent láthatsz. És mindent érezhetsz, hála a parkolást segítő rendszernek. Az oldalvédő elemek mögött ülve érezni fogod, merre visz az utad.

Egyik saroktól a másikig, elfelejtve a forgalmat… A nyomatékos SCe 70 vagy ENERGY TCe 90 motorokkal a városi közlekedés csupán játéknak tűnik.

MINDENRE GONDOLTUNK
Nem elég gurulni, fontos, hogy az autóban legyen elég tér a dolgaidnak. Ezzel a céllal születtek meg a Flexi-case® rekeszek, melyek vidám, színes és ügyes megoldást jelentenek az utastér minden pontján: ülés alatti helyek, középső tároló. Minden rajtad áll, még akár a kesztyűtartót is kicserélheted egy kivehető textiltáskára. És a csomagtér? Alakítsd szükség szerint az elválasztó elemekkel és a csomagtérosztóval!

KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL
R&GO, a legújabb technológia: töltsd le az ingyenes alkalmazást okostelefonodra (iOS vagy Android), és irányítsd az autórádiót a telefonod képernyőjéről. Navigálj a COPILOT LIVE rendszerrel, szabályozd a hangerőt, telefonálj a Bluetooth®-kihangosító segítségével, vagy akár csatlakozz a fedélzeti számítógéphez (fogyasztás, fordulatszám, eco-mode...), a webrádiókhoz, használd a hangvezérlést... Légy kapcsolatban! Emlékezik helyetted is! Mikor szétcsatlakoztatod a telefonod és a rádiót, a program automatikusan megjegyzi az autó GPS koordinátáit. Egyszerű és kényelmes. *Javasoljuk ,hogy telefonálás közben állj félre az autóval!

BIZTONSÁGBAN
A blokkolásgátló rendszer (ABS) megakadályozza a kerekek blokkolását, így megőrizheted az autó irányítását hirtelen fékezés esetén is.
A vészfékrásegítő rendszer (AFU) az ABS kiegészítőjeként a maximális fékerőt adja le vészfékezés esetén, így lerövidül a fékút, és az autó irányíthatósága is megmarad.

Kérdésem van

Akciók


  • Twingo 1.0 Life már 2 640 000 Ft-tól

    Azt mondják, csak 3 ajtaja van... pedig valójában öt! Az új Twingót semmi sem állíthatja meg. Apró termetével bárhová befér. Bárhová beparkol, ahová csak akarod.
  • R-LINK evolution

    Tökéletesen a műszerfalba integrálva, az R-Link Evolution modern, jól kezelhető, minden alkalmazáson aprólékosan kidolgozott grafikával rendelkezik.

Akciós új autók

RENAULT TWINGO 1.0 SCe Life EURO6
Évjárat: 2017 (Benzin) - Hengerűrtartalom: 999 cm3 - Futott km: -
Ár: 2 640 000 Ft

Galéria

Árlisták / katalógusok

Ajánlatkérés

*Név:
*Telefon:
*E-mail cím:

Erre a címre kap visszaigazolást
Modell:Twingo
Fizetési mód:
Megjegyzés:
Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
+1év AC Szabó Garancia
VIP kártya tagsági
A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Elérhetőségeink

Értékesítés