Renault új KOLEOS - 7.999.000 Ft-tól


ÚJ RENAULT KOLEOS

Megérkezett az új Renault Koleos, mely nagy erővel veti bele magát a népes és roppantul népszerű középméretű szabadidőautók szegmensébe. Kifejezetten szép, ugyanakkor izmos, robusztus autó; rendelkezik a szabadidőjárművek összes tipikus jellemvonásával, de a sportosság sem áll tőle távol.

A kényelmes első üléseket is a Talisman inspirálta, verziótól függően fűthetők és szellőztethetők, s természetesen elektromos állításúak. A hátsó lábtér óriási, 289 mm-es, s a váll-, illetve fejtér is nagyvonalú. A komfortot tovább növeli, hogy a hátsó szélső ülések is fűthetőek. A csomagtartó űrtartalma 642 liter, az ülések lehajtásával pedig 1690 literesre nő. A padló sík marad.

A Koleosba megtalálható az R-LINK 2 infotainment rendszer, amely 7 (fekvő) vagy 8,7 colos (álló) érintőképernyővel érkezhet. A rendszer kommunikációs központként üzemel, segítségével kezelhető a navigáció, a telefon, a rádió és a vezetői asszisztens rendszerek. Pontosan olyan kézmozdulatokkal kezelhető, mint az okostelefonok, felismeri a hangparancsokat és akár az emaileket is felolvassa. A Koleos az összes korszerű vezetősegédet megkapta, mint például az aktív vészfékrendszer, a sávelhagyásra figyelmeztetés, a táblafelismerés, a hollttér- és fáradságfigyelő rendszer, a tolatókamera, az automata fényszóró, a parkolószenzorok és a parkolóasszisztens.

Kérdésem van

Akciók


  • KOLEOS 1.6 dCi Zen 7 999 000 Ft-tól

    Megérkezett az új Renault KOLEOS, mely igazán megnyerő formát öltött. Az új KOLEOS új kategóriát teremt a szabadidőjárművek között! Tekintse meg Ön is!

Akciós új autók

RENAULT KOLEOS ZEN. GYÁRTÁSBÓL RENDELHETŐ!
Évjárat: 2017 (Dízel) - Hengerűrtartalom: 1598 cm3 - Futott km: -
Ár: 7 999 000 Ft

Galéria

Árlisták / katalógusok

Ajánlatkérés

*Név:
*Telefon:
*E-mail cím:

Erre a címre kap visszaigazolást
Modell:új KOLEOS
Fizetési mód:
Megjegyzés:
Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
+1év AC Szabó Garancia
VIP kártya tagsági
A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Elérhetőségeink

Értékesítés