Renault Espace - 10.199.000 Ft-tól


ÚJ RENAULT ESPACE

Az új Espace mindent megváltoztat

Harmonikus és robusztus vonalak: a crossover karakter még soha nem volt ennyire elegáns. Az esztétikum minden porcikáját áthatja. Magas övvonal, határozott és erős fellépés, a tetővonal egyenletes, az orr-részt a Renault új arculata uralja, és a LED PURE VISION fényjegyek pedig lenyűgözően egyedivé teszik az autót. A krómdíszités és a felnik tovább fokozzák a megjelenés hatásosságát. A külső dizájn a belső élmények előfutára.

Meghívás egy felejthetetlen utazásra
Minden egyes utazás egy-egy külön emlék. A 7 m2-nyi üvegfelületen keresztül még több élményt fogadhat be, hiszen a világra páratlan kilátás nyílik. A kényelem és a komfort felsőfokú, legyen szó akár kettő, akár hét utasról. Az új Renault Espace a bizonyíték arra, hogy ami praktikus, az lehet szemet gyönyörködtető is. Hihetetlenül moduláris, az üléseket a padlóba hajthatja, akár az érintőképernyőről vezérelve, akár a csomagtartóban található konzolról irányítva.

Beépített technológia, többszörös élvezet
A vezetési élmény és a biztonság kéz a kézben járnak, ha az új Espace volánja mögé ül. Ultrahangos érzékelők, radar és kamerák kínálják a létező legmodernebb biztonságot. Valós időben adnak számot az olyan aktív és passzív biztonsági berendezések állapotáról, mint az adaptív tempomat, a sebességtúllépésre figyelmeztető berendezés, vagy a közlekedési tábla felismerő rendszer. Ezek az eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak – amennyiben a bennülőket veszély fenyegeti.

Személyre szabhatja az új Espcace fedélzetét
Az Új Espace-szal a Renault az utazás - egy eleddig ismeretlen - új dimenziójába kalauzolja el. Ön dönti el azt, hogy ezt milyen módon kívánja átélni. Ma sportos élményekre vágyik? Esetleg nyugalmas napot szeretne? Hatékonyan autózna? A Renault által megálmodott és Multi-Sense® névre keresztelt rendszer segítségével az autó főbb jellemzőit mindig áthangolhatja, függően attól, hogy önnek milyen hangulata van. Ön a karmester és a Multi-Sense® az első hegedűs, aki az egész zenekart felügyeli. Mindezt megkoronázza az utastér világítása és hangélménye, amely szintén a pillanatnyi hangulat szerint állítható be. Foglaljon helyet, mindez az öné!
Az R-Link 2 online multimédia tablet mindenben a segítségére van. A 8,7"-os (22 centiméteres) átmérőjű érintőképernyő amilyen nagyszerű, olyan egyszerűen használható. Kiválóan olvasható, és tele van hasznos funkciókkal. Nincs más dolga, csak az, hogy használja.

Kérdésem van

Akciók


  • Espace 1.6 DCI Zen már 10 199 000 Ft-tól

    Az Új Espace-szal a Renault az utazás - egy eleddig ismeretlen - új dimenziójába kalauzolja el. Ön dönti el azt, hogy ezt milyen módon kívánja átélni.

Akciós új autók

RENAULT ESPACE 1.6 dCi Zen EDC6
Évjárat: 2017 (Dízel) - Hengerűrtartalom: 1598 cm3 - Futott km: -
Ár: 9 600 000 Ft

Galéria

Árlisták / katalógusok

Ajánlatkérés

*Név:
*Telefon:
*E-mail cím:

Erre a címre kap visszaigazolást
Modell:Espace
Fizetési mód:
Megjegyzés:
Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
+1év AC Szabó Garancia
VIP kártya tagsági
A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

Elérhetőségeink

Értékesítés