Renault Espace - 10.199.000 Ft-tól


ÚJ RENAULT ESPACE

Az új Espace mindent megváltoztat

Harmonikus és robusztus vonalak: a crossover karakter még soha nem volt ennyire elegáns. Az esztétikum minden porcikáját áthatja. Magas övvonal, határozott és erős fellépés, a tetővonal egyenletes, az orr-részt a Renault új arculata uralja, és a LED PURE VISION fényjegyek pedig lenyűgözően egyedivé teszik az autót. A krómdíszités és a felnik tovább fokozzák a megjelenés hatásosságát. A külső dizájn a belső élmények előfutára.

Meghívás egy felejthetetlen utazásra
Minden egyes utazás egy-egy külön emlék. A 7 m2-nyi üvegfelületen keresztül még több élményt fogadhat be, hiszen a világra páratlan kilátás nyílik. A kényelem és a komfort felsőfokú, legyen szó akár kettő, akár hét utasról. Az új Renault Espace a bizonyíték arra, hogy ami praktikus, az lehet szemet gyönyörködtető is. Hihetetlenül moduláris, az üléseket a padlóba hajthatja, akár az érintőképernyőről vezérelve, akár a csomagtartóban található konzolról irányítva.

Beépített technológia, többszörös élvezet
A vezetési élmény és a biztonság kéz a kézben járnak, ha az új Espace volánja mögé ül. Ultrahangos érzékelők, radar és kamerák kínálják a létező legmodernebb biztonságot. Valós időben adnak számot az olyan aktív és passzív biztonsági berendezések állapotáról, mint az adaptív tempomat, a sebességtúllépésre figyelmeztető berendezés, vagy a közlekedési tábla felismerő rendszer. Ezek az eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak – amennyiben a bennülőket veszély fenyegeti.

Személyre szabhatja az új Espcace fedélzetét
Az Új Espace-szal a Renault az utazás - egy eleddig ismeretlen - új dimenziójába kalauzolja el. Ön dönti el azt, hogy ezt milyen módon kívánja átélni. Ma sportos élményekre vágyik? Esetleg nyugalmas napot szeretne? Hatékonyan autózna? A Renault által megálmodott és Multi-Sense® névre keresztelt rendszer segítségével az autó főbb jellemzőit mindig áthangolhatja, függően attól, hogy önnek milyen hangulata van. Ön a karmester és a Multi-Sense® az első hegedűs, aki az egész zenekart felügyeli. Mindezt megkoronázza az utastér világítása és hangélménye, amely szintén a pillanatnyi hangulat szerint állítható be. Foglaljon helyet, mindez az öné!
Az R-Link 2 online multimédia tablet mindenben a segítségére van. A 8,7"-os (22 centiméteres) átmérőjű érintőképernyő amilyen nagyszerű, olyan egyszerűen használható. Kiválóan olvasható, és tele van hasznos funkciókkal. Nincs más dolga, csak az, hogy használja.

Kérdésem van

Akciók


  Akciós új autók

  RENAULT ESPACE 1.6 dCi Zen EDC6
  Évjárat: 2017 (Dízel) - Hengerűrtartalom: 1598 cm3 - Futott km: -
  Ár: 9 600 000 Ft

  Galéria

  Árlisták / katalógusok

  Ajánlatkérés

  *Név:
  *Telefon:
  *E-mail cím:

  Erre a címre kap visszaigazolást
  Modell:Espace
  Fizetési mód:
  Megjegyzés:
  Vásárlásnál az alábbi kedvezményeket szeretném igénybe venni:
  +1év AC Szabó Garancia
  VIP kártya tagsági
  A *-gal jelölt adatok megadása kötelező.

  Elérhetőségeink

  Értékesítés