2018. december 15. (szombat) márkakereskedésünk 08:00-15:00 között tart nyitva.

Renault KADJAR 5 399 000 Ft-tól

Kalandokra tervezve

Az autó, amely körül mindig vibrál a levegő
Harmonikus, lendületes vonalvezetés, markáns hűtőrács, robusztus vállak – a Renault KADJAR merészséget és magabiztosságot sugároz. Ez az inspiráló, masszív és sportos autó kiváló társa és szövetségese lesz a mindennapi kalandok során. Fényárban úszó utastere tágas és kifinomult, így a kényelemről egyetlen közös kaland során sem kell lemondania.

RENAULT MODELLEK KIEMELT ÉV VÉGI AJÁNLATOKKAL 0% THM finanszírozással

Válogasson kedvére modelljeink között, tekintse meg átlátható árlistáinkat és tervezze meg kiválasztottját egyszerűen. Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és amennyiben finanszírozással szeretné elvinni új autóját, itt az idő: most 0% THM-mel* teheti ezt meg! További részletek márkakereskedésünkben!

Kalandra fel!
Fedezzen fel új tájakat, tapasztaljon meg új érzéseket! A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – köszönhetően a Renault KADJAR új távlatokba vezeti Önt. Üdvözöljük a crossoverek világában!

Válassza a hatékonyságot!
Váltsa meg jegyét a teljesítmény, a gazdaságosság és a kiváló vezetési élmény világába! A Renault KADJAR választható motorjaival - a bennük rejlő technológiai megoldásoknak köszönhetően - egyedülálló teljesítmény és fogyasztás érhető el.

Kivételesen hatalmas csomagtér...
Az alsó pozícióba helyezett csomagtérpadlóval a hátsó üléstámlák mögött akár 527 liternyi rakodóhely is rendelkezésre áll a Renault KADJAR-ban. Ez az érték a crossoverek világában is kivételes érték! Praktikus kialakításának köszönhetően a csomagtérbe minden olyan felszerelést könnyedén bepakolhat, amelyre a kalandok során szüksége lehet.

Külső dizájn

Kalandokra tervezve
A határozott vonalvezetésnek, a markáns hűtőrácsnak, a sportosan kialakított vállaknak, az innovatív fényjegyeknek és a 17” vagy 19”-os alufelniknek köszönhetően a Renault KADJAR inspiráló, masszív és sportos.

Behúzható vonóhorog
További rakodóhelyre van szüksége? Az autóhoz néhány pillanat alatt csatlakoztathat egy utánfutót. Ha nincs rá szükség, a Renault KADJAR behúzható vonóhorga a hátsó lökhárító alá rejtve teljesen láthatatlan marad, de így is pillanatok alatt használhatóvá tehető! Beállítása rendkívül egyszerű: csak húzza meg a csomagtérben diszkréten elhelyezett kart.

Belső dizájn

Kalandozás a kényelem jegyében
Fix panoráma üvegtetejének köszönhetően a Renault KADJAR tágas utastere fényárban úszik. Élvezze ki a magasan elhelyezett széles középkonzol, a körbeölelő ülések, valamint a kellemes tapintású műszerfal nyújtotta kényelmet, és gyönyörködjön a krómozott keretbe foglalt sebességmérő és sebességváltó kar látványában!

Elegancia és egyedi stílus
Hagyja magát elvarázsolni! Harmonizáló színvilág, valamint rendkívüli részletességgel kidolgozott és minőségi anyagok felhasználásával készült utastér várja Önt és utasait. A Renault KADJAR sportos és kifinomult megjelenésével kitűnik a többi kalandor közül. Élvezze a kellemes tapintású műszerfal nyújtotta kényelmet, a bőrborítású kapaszkodókat díszítő varrást, és gyönyörködjön a sebességmérő és a légbeömlők körüli krómozott elemekben! A Renault KADJAR minden elemében elegáns és egyedi.

Variálhatóság, amit egy kombi is megirigyelne
A Renault KADJAR hatalmas terekben, intelligens megoldásokban és praktikus tárolóhelyekben bővelkedik. A Renault KADJAR rendkívül sokoldalú. Ha a hosszabb kalandokhoz még több helyre van szüksége, próbálja ki az Easy Break rendszert, amely a csomagtartóban elhelyezett fogantyúknak köszönhetően lehetővé teszi az 1/3-2/3 arányban osztott hátsó üléstámlák gyors és egyszerű ledöntését.

Panoráma üvegtető
Engedje, hogy a napfény beáradjon a mindennapjaiba! A Renault KADJAR 1,4 m² felületű fix panoráma üvegtetejének köszönhetően az utasok gyönyörködhetnek a tájban, miközben az autó utastere fényárban úszik.

Jellemzők

A legjobb fedélzeti multimédia rendszer!
Az R-Link Store alkalmazásboltból számtalan olyan alkalmazást tölthet le az R-LINK 2® rendszerhez, amelyek kifejezetten autózáshoz készültek. 1 évig ingyenesen használhatja a beépített navigáción keresztül elérhető TomTom® Traffic szolgáltatást, amely valós idejű közlekedési információkat biztosít. Emellett 3 éven keresztül hozzáférhet az Európa térkép frissítéseihez, továbbá a Coyote Series autós közösségi szolgáltatás előnyeit is ingyen élvezheti 3 hónapig. Az R-LINK rendszer alkalmazásainak köszönhetően minden út kellemesebb, szórakoztatóbb és hatékonyabb lehet.

Maradjon kapcsolatban a világgal!
Fedezze fel a teljes menürendszert, amelyen keresztül számos, a funkciójuk szerint csoportosított alkalmazást érhet el. A „Navigáció” ikonra kattintva megjelenik a beépített TomTom® navigáció. Ha út közben is szeretné kedvenc dalait hallgatni, vagy meg szeretne nézni néhány képet és videót*, válassza a „Multimédia” menüpontot. A „Telefon” menüpontban elérheti a Bluetooth®-kapcsolaton keresztüli kihangosítási lehetőséget, illetve az SMS üzenetek hangos felolvasására képes funkciót. A „Jármű” menüpontban a vezetéstámogató rendszerek beállításait és paramétereit módosíthatja. Az „Alkalmazások” ikont választva pedig számos autós alkalmazás, a Renault különböző szolgáltatásai és az R-Link Store felület érhető el. A rendszerhez több hordozható multimédiás eszközt is csatlakoztathat: az utastérben 2 USB-port, 1 Jack csatlakozó és 2 db 12 V-os csatlakozó áll rendelkezésre.

Alakítsa át igényei szerint az R-LINK 2® rendszert!
Az R-LINK 2® rendszerrel páratlan utazási élményben lehet része! Az érintőképernyőn megjelenő kezdőlap könnyedén testreszabható, így a gyakran használt funkciókat ezentúl sokkal gyorsabban elérheti. A rendszerben pedig akár hat különböző felhasználói profilt is létrehozhat. Így mindenki egyetlen kattintással előhívhatja saját navigációs paramétereit, kedvenc multimédia tartalmait vagy a vezetéstámogató rendszerek korábban mentett beállításait.

Vezessen könnyedén és gondtalanul!
Sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer táblafelismeréssel
A rendszer segít betartatni a sebességhatárokat, hiszen a szélvédő mögött található kamera képes felismerni a sebességkorlátozásokat jelző táblákat. Ha az autó gyorsabban halad, mint a közlekedési tábla szerinti megengedett maximális sebesség, egy fényjelzés villan fel a műszerfalon, majd a rendszer felajánlja a felismert sebességhatár alkalmazását a sebességkorlátozó funkciónál megadható maximális sebességként.

Easy Park Assist parkolóradarok elöl, hátul és oldalt
A parkolás még sosem volt olyan egyszerű, mint az Easy Park Assist segítségével. A rendszer felismeri és felméri a rendelkezésre álló helyet, és kijelöli az ideális ívet. A parkolási manőverek során teljesen átveszi az autó irányítását. A jármű külső részén 360°-ban elhelyezett érzékelőknek, valamint a tolatókamerának köszönhetően a tolatóradar képes felismerni az autó környezetében lévő akadályokat, kiegészítve a parkolássegítő rendszert.

Közlekedés a legnagyobb biztonság mellett
Aktív és passzív biztonság a maximumon
Sosem tudhatjuk, hogy mikor és melyik irányból ér minket egy esetleges baleset, így a Renault KADJAR mindenkor maximális biztonságot nyújt. Szakértő mérnökeink minden esetre felkészültek: 6 légzsák - 2 első és 2-2 oldalsó (fej/mellkas- és függönylégzsák) - erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott biztonsági övek és ostorcsapás elleni fejtámlák. A gyermekek maximális biztonsága érdekében a Renault KADJAR-ban a francia Balesetmegelőzési Szervezet által is ajánlott, a gyermekülések rossz rögzítésének kockázatát csökkentő ISOFIX rögzítési rendszer a hátsó üléssor mindkét szélső ülésén rendelkezésre áll.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
A 70 km/h felett aktív rendszer hang- és fényjelzésekkel figyelmezteti, ha indexelés nélkül átlép egy záró- vagy sávelválasztó vonalat. A beépített kamerának köszönhetően a rendszer képes kiszámítani az autó várható nyomvonalát, így az akkor is figyelmezteti Önt, ha az aktuális nyomvonal mellett lesodródna az útról.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva
Ünnep nyitva tartás
2018.12.15.: 08:00-15:00-ig
2018.12.22.-26.: ZÁRVA
2018.12.27.-28.: 08:00-17:00-ig
2018.12.29.-2019.01.01: ZÁRVA
2019.01.02.-tól a megszokott nyitva tartás szerint várjuk kedves Ügyfeleinket!

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk