Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KANGOO ZE Haszon nettó 7 680 102 Ft-tól

Új Renault KANGOO Z.E.: karakteres megjelenés

Válassza az önnek megfelelő KANGOO Z.E.-t! Kétféle hosszúság, 2 vagy 5 üléses kialakítás és 3 verzió - biztosan akad közöttük olyan, amely megfelel az ön igényeinek.

6 érv az Új Renault KANGOO Z.E. mellett
Az Új KANGOO Z.E. az első olyan, a nagyközönség számára is elérhető elektromos kisfurgon, amely 270 km-es NEDC* szerinti hatótávolságot képes biztosítani.Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

A munkájának kihívásaihoz tökéletesen illeszkedő Új KANGOO Z.E. forradalmasítja az utazást. Az erőteljes és markáns orrészen büszkén csillogó Renault logó kreatív módon magában rejti az elektromos töltőcsatlakozót.

Belső dizájn

A belső térben testreszabható kialakítás, és harmonikusan elhelyezett, ergonomikus műszerfal, illetve R-LINK Evolution* multimédia rendszer várja.

Jellemzők

44 kW-os elektromos motor
Az Új KANGOO Z.E. új, 44 kW-os motorja – amely egy 100%-ban Renault-fejlesztésű motor – az Új Renault ZOE R75/90 motorjára hasonlít. A motort Franciaországban, a Renault cléoni üzemében gyártjuk - ebben az üzemben készülnek a Csoport jelentős hozzáadott értékkel rendelkező motorjai és sebességváltói.

Az autóban megtalálható számos technológia lehetővé teszi a mindennapos elektromos mobilitást: Zéró zajkibocsátás, zéró emisszió, de 100% hatékonyság, és 100% öröm. Az automata, fokozatmentes áttételű sebességváltónak köszönhetően az Új KANGOO Z.E. dinamikus, egyenletes gyorsulással halad - teljes kényelmet biztosítva utasainak!

Új Z.E. 33 akkumulátor
Az Új KANGOO Z.E. Z.E. 33 akkumulátorának alapja egy jelentős innováció: az energiatartalom növelése további modulok nélkül.

Mérnökeink az akkumulátor továbbfejlesztésével sikeresen növelték az energiatárolási kapacitást, méghozzá a méret növelése nélkül.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk