Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault TRAFIC nettó 5 790 000 Ft-tól

Innováció minden nap

Olyan kishaszonjárművet szeretne, amely megfelel a mindennapi elvárásainak? Bízzon a Renault TRAFIC-ban! Dinamikus és robusztus vonalai is azt sugallják, hogy az autó tartós, mindennapi igénybevételre készült.

Állítható ülések és kormány, számos rakodóhely és gazdag felszereltség: mi mindenre gondoltunk azért, hogy biztosítsuk a kényelmes közlekedést és munkavégzést.

Használja ki a lehető legjobban a Renault TRAFIC-ban rendelkezésre álló teret! Számos olyan praktikus megoldást kínálunk, amelyek segítségével az autó biztosan meg fog felelni minden igénynek.

Rakodótér
Használja ki a praktikus kialakítású és hatékony rakodást lehetővé tevő csomagtérben rejlő lehetőségeket! A Renault TRAFIC rakodóterében egy praktikus rekesz is található, ami lehetővé teszi a hosszabb tárgyak berakodását. Akár 4,15 m hosszúságú tárgyakat is szállíthat!

Külső dizájn

Dinamikus és határozott vonalvezetés, nyújtott optika, nagyméretű logó, masszívabb első lökhárító... Hagyja, hogy a Renault TRAFIC elcsábítsa határozott vonalvezetésével!

Gyönyörködjön a dinamikus vonalvezetésében!
Hagyja, hogy a Renault MASTER elcsábítsa megújult stílusával! Azért, hogy az egyes modellek még dinamikusabb benyomást keltsenek, dizájnereink modernizálták az autó vonalvezetését.

Belső dizájn

Az ön mobil irodája
Állítható vezetőülés, speciális kialakítású és kényelmes ülések, tárolóhelyek a munkaeszközök számára és számos rakodóhely az egyéb dolgoknak... Mi mindenre gondoltunk, hogy egyszerűbbé tegyük a mindennapokat!

90 liternyi tárolóhely az utastérben
Tárolóhelyekre van szüksége? A Renault TRAFIC utasterében 14 praktikusan kialakított rakodóhely áll az autóban ülők rendelkezésére – a legnagyobb, 54 literes rekeszben a nagyobb tárgyak is kényelmesen elhelyezhetők.

Rakodótér
Használja ki a praktikus kialakítású és hatékony rakodást lehetővé tevő csomagtérben rejlő lehetőségeket! A Renault TRAFIC rakodóterében egy praktikus rekesz is található, ami lehetővé teszi a hosszabb tárgyak berakodását. Akár 4,15 m hosszúságú tárgyakat is szállíthat!

Jellemzők

Dobja fel a hangulatot az autóban és vezessen gazdaságosan az R&Go és Media Nav Evolution rendszerekkel!
A Renault TRAFIC számos innovatív megoldást kínál az utazások megkönnyítéséhez és élvezetesebbé tételéhez. Hallgassa kedvenc zenéit az audiostreaming funkcióval, telefonáljon kihangosítóval, használja a valós idejű navigációt... a Renault TRAFIC számos meglepetést tartogat!

Media Nav Evolution: egyszerű, de hasznos multimédia rendszer
Kösse össze a kellemest a hasznossal a Media Nav Evolution rendszer segítségével! Nagyméretű 7"-os érintőképernyő, Bluetooth®-kapcsolat, hangvezérlés, USB- és Jack-csatlakozókkal rendelkező rádió: néhány mozdulattal vagy hangutasítással elindíthatja kedvenc zenéit és kiválaszthatja a felhívandó számot a telefonkönyvből. Emellett használhatja a Nav & GO rendszer 2D és 2,5D megjelenítésre is képes navigációját, valamint a számítógépen keresztül néhány kattintással frissíthető NAVTEQ térképeket.

Tolatóradar és -kamera
Könnyítse meg a parkolási manőverezést! A tolatóradarnak és -kamerának köszönhetően precízebben parkolhat – a kamera képe a belső visszapillantó tükörben vagy a Media Nav Evolution rendszer képernyőjén jelenik meg.

Sebességszabályozó
Többé nem kell folyamatosan a sebességmérőt figyelnie! A kormányon található vezérlő segítségével is szabályozható rendszer segítségével megadhatja az autó maximális sebességét, így biztonságosan és nyugodtan vezethet.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Ha 10%-nál meredekebb lejtőn vagy emelkedőn szeretne elindulni, a fékről való lelépés után a Renault TRAFIC 2 másodpercig még mozdulatlan marad, biztosítva a nyugodt elindulást.

Induljon útnak teljes nyugodtsággal!
A Renault TRAFIC minden üzleti út során biztosítja az autóban ülők épségét, köszönhetően a gazdag biztonsági felszereltségének.

Utasvédelem
Megerősített karosszéria, programozott frontlégzsákok, oldal- és függönylégzsákok, előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek... A Renault TRAFIC gondoskodik az autóban ülők maximális biztonságáról.

Dinamikus menetstabilizátor
Őrizze meg uralmát a Renault TRAFIC irányítása felett – minden körülmények között! Az ESC rendszer képes a vontatmány beszitálását is észlelni, így segít a sofőrnek megtartani az autó stabilitását és biztonságosan korrigálni a jármű nyomvonalát

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk