Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Kedves Ügyfeleink! A Magyar Kormány aktuális intézkedéseinek megfelelően kereskedéseink március 17-től új munkarend szerint üzemelnek. A gépjárműértékesítés hétköznapokon 08:00 – 15:00-ig, a gépjárműszervizelés 08:00 - 17:00-ig tart nyitva! Megértésüket köszönjük! További részletek >>

Renault EZ-GO Concept

Hír megjelenése: 2018.07.24
A városi mobilitás jövője. Bemutatjuk a jövőbeli közlekedéssel kapcsolatos víziónkat: az EZ-GO Concept önjáró, és elektromos okosjármű, a SYMBIOZ folytatásaként elsőként testesíti meg az emberek mobilitásával kapcsolatos elképzelésünket.Az önvezető autó, amely újraértelmezi a tér-idő fogalmát
Az EZ-GO Concept az első olyan jármű, amely városi környezetben testesíti meg az önjáró, okos és közösségi autózást. Mindez a benne elhelyezett elektromos motornak, valamint a kormány és vezető nélküli közlekedés képességének köszönhető.

A város egy darabkája folyamatos mozgásbanAz EZ-GO Concept egy "önvezető autó", amely egyszerre jármű és szolgáltatás a városi ökoszisztéma szerves részeként. Környezetbarát mobilitásával pozitív hatással van a városi környezetre.

A közösségi közlekedésben történő használatával ez az önvezető autó az új városi életmód egyik legfontosabb szereplője lesz. A mindennapokat megkönnyítő EZ-GO Concept valódi, személyre szabott élményt kínál utasainak.

A nyitott frontoldalnak, a korlátozott sebességének és az önvezetési képességének köszönhetően az EZ-GO Concept számára a legfontosabb prioritás az utasok biztonsága. A fényjegyek, a fényes kijelzőkön megjelenő üzenetek és a külső hangjelzések a jármű környezetében tartózkodó személyek biztonságát is felügyelik.

Mobilitás valamennyiünk kívánságára
Önvezető és elektromos okosjármű, mely hagyja, hogy a különféle funkciók vezessék.

Egy közösségi közlekedésre alkalmas, vezető nélküli jármű

A Renault által használt « Easy Life » DNS kifejezés arra utal, hogy az EZ-GO Concept mindenki számára megkönnyíti a városi közlekedést.

Az EZ-GO Concept újító szerkezetével és selyemgubóra emlékeztető külsejével a Renault újraértelmezi az önvezető autó fogalmát, amely igen messze áll az emberek fejében lévő kocka alakú ingázó járművek képétől.

A generációkon átívelő EZ-GO Concept mindenekelőtt egy olyan, mindenki számára elérhető mobilitási megoldás, amely egyszerre több igényt is kielégít.

Az EZ-GO Concept nyitott frontoldala megkönnyíti a beszállást, a hat utas akár állva is elfoglalhatja helyét. A mozgáskorlátozott személyek vagy babakocsival közlekedők szintén könnyedén beszállhatnak a járműbe, ugyanis az EZ-GO Concept állomásokon erre a célra szánt eszközök, vagy beszállórámpa állnak rendelkezésükre. Legyen szó személyes- vagy munkacélú használatról, az EZ-GO Concept úgy alkalmazkodik az igényekhez, hogy közben a jövő városi kihívásainak is megfelel.

Személyre szabott és okos tapasztalat

Az EZ-GO Concept autóban számos technológiai újítás ötvöződik az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

Funkcióinak köszönhetően, okosjárműként valódi interakciót tesz lehetővé az utasok számára, például kiterjesztett valósággal az okostelefonokon és fedélzeti wi-fi segítségével. Egyben személyes asszisztensként is szolgál, hiszen közvetlen kapcsolatban van az őt körülvevő okosvárossal, így folyamatos tájékoztatást ad a környék turisztikai és szórakoztató tevékenységeiről, tudnivalóiról.

forrás: renault.hu
Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-15:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk