Érd,Kis-Duna utca 7-9.

SYMBIOZ CONCEPT

Hír megjelenése: 2020.01.18
A Renault SYMBIOZ Concept megvalósítja a mobilház elképzelését. A többfunkciós belső tér olyan új élményt kelt életre, amelyben az autó ezentúl az emberközpontú ökoszisztéma középpontjában létezik.


Autó és élettér egyesülése
A SYMBIOZ Concepttel az autó többé nem különül el az élettértől. Az otthon méltó kibővítésének terveztük meg. Formák, színek, anyagok, funkciók... Mindent úgy alakítottunk ki, hogy Ön úgy érezhesse magát, mintha utazás közben is a nappalijában lenne. És amikor otthon van, autója egy plusz szobával egészíti ki lakóhelyét. A kellemes belső tér és a számos funkció mindig a rendelkezésére áll.

Elektromos, önvezető, okos jövő.
A kényelembuboréknak is nevezhető SYMBIOZ várja utasításait, és teljes nyugalomban viszi el Önt oda, ahová csak szeretné.


Önvezető guruló nappali
A különböző önvezető módoknak köszönhetően nincs szükség arra, hogy vezesse a SYMBIOZ-t... Ha van kedve vezetni, megvan rá a lehetősége. A nappali módban az első ülések 180°-ban ledőlnek, így páratlan utazási élményt nyújtanak. Ha nem látná az elsuhanó tájat az üvegtetőn keresztül, észre sem venné, hogy úton van.


A teljes mértékben okos ökoszisztéma
A SYMBIOZ a legnagyobb mértékben megvalósítja a csatlakoztathatóság és az okos otthon lehetőségeit. Otthona automatikusan tölti fel az autót, és az autó is képes fedezni a ház áramszükségletét. Összekapcsolt rendszer, amelyben a ház és az autó felismerik egymást, és előre látják egymás igényeit. A SYMBIOZ-zal olyan digitális ökoszisztémát alakíthat ki, amely térbeli korlátok nélkül teszi jobbá életét.forrás: renault.hu

Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk