Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KADJAR 9 499 000 Ft-tól

Fedezze fel az Új Renault KADJAR-t!

A teljes mértékben újragondolt KADJAR kívülről karakteres megjelenésű, belülről pedig kiváló minőséget és optimális kényelmet nyújt. Első és hátsó LED-fényszórók, cápauszony antenna, kidolgozott hűtőrács, masszív lökhárítók, 18"-os könnyűfém felnik – erre az autóra mindenki azonnal felfigyel. Az utastér finom részletei és minőségi anyagai kidolgozott megjelenést kölcsönöznek a számára. Az ergonomikus Új KADJAR egy új középső konzollal van felszerelve, amelyben egy 7"-os érintőképernyőt lehet elhelyezni, fekvő tájolásban.


Tegye kalandossá a hétköznapokat!
Nagy teljesítményű motorok, összkerékmeghajtás, csábító kivitel.. az Új KADJAR tökéletes összhangban tartja a teljesítményt, a hatékonyságot és a mindennapi vezetési élményt. A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – köszönhetően az Új KADJAR új távlatokba vezeti önt. Az ECO mód segítségével bármilyen útviszony mellett szabadon élvezheti a különböző erőforrások teljesítményét, a fogyasztás mindig optimális marad.

Biztonság és megbízhatóság
Az Új KADJAR a legújabb biztonsági funkciókkal van ellátva, többek között ide tartozik az aktív vészfékező rendszer, amely figyelmezteti az esetleges ütközés veszélyére. A passzív biztonság terén ez a szabadidő-autó maximális biztonságot biztosít mind az utasok, mind a járókelők számára. A radaroktól és a kameráktól érkező adatok alapján az Új KADJAR minden pillanatban segíti önt, legyen szó akár hosszadalmas vezetésről az autópályán, akár nehezített parkolásról egy szűk térben.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.02.03. - 2023.03.31. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Honda, Renault és Dacia modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Törjön ki stílusosan a szürke hétköznapokból!

A teljes mértékben újragondolt KADJAR kívülről karakteres megjelenésű, belülről pedig kiváló minőséget és optimális kényelmet nyújt. Első és hátsó LED-fényszórók, cápauszony antenna, kidolgozott hűtőrács, masszív lökhárítók, 18"-os könnyűfém felnik – erre az autóra mindenki azonnal felfigyel. Az utastér finom részletei és minőségi anyagai kidolgozott megjelenést kölcsönöznek a számára. Az ergonomikus Új KADJAR egy új középső konzollal van felszerelve, amelyben egy 7"-os érintőképernyőt lehet elhelyezni, fekvő tájolásban.

Élvezze az utazást!

Megemelt ülőhelyek, állítható ülőlaphosszúságú ülések, USB-portok, első és hátsó klíma, dönthető hátsó ülések, okos tárolók... Az Új KADJAR belső elemei a kényelem jegyében illeszkednek életébe. A terepjáró a legújabb technológiai megoldásokkal van felszerelve, ideértve a Bose® hangrendszert, az Easy Park Assist parkolássegítő rendszert, és az R-LINK 2 rendszert is. Továbbá ott van még a Renault EASY CONNECT, amely eggyé varázsolja az autót és az okostelefont… így életét még jobban megkönnyíti.

Kényelem, biztonság és megbízhatóság

Nagy teljesítményű motorok, összkerékmeghajtás, csábító kivitel... az Új KADJAR tökéletes összhangban tartja a teljesítményt, a hatékonyságot és a mindennapi vezetési élményt. Próbálja ki az új szabadidő-autót, amelyet kifejezetten az Ön igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki.

Hívogató belső tér
Megemelt, kényelmes és megfelelő tartást biztosító ülőhelyek, állítható ülőlaphosszúságú ülések, multifunkciós kormány, USB-portok, első és hátsó klíma, dönthető hátsó ülések, okos tárolók...


Panoráma üvegtető
Engedje, hogy a Nap fényt hozzon a szürke hétköznapokba! Az Új Renault KADJAR 1,4 m²-es panoráma üvegtetőjének köszönhetően élvezheti a tájat, az autó utastere pedig fényárban úszik.


Renault EASY CONNECT
Az Android Auto™ és az Apple Carplay™ kompatibilitásnak köszönhetően megtervezheti az útvonalat, SMS-eket diktálhat vagy olvashat, hívásokat fogadhat, illetve zenét hallgathat a telefonról - pofonegyszerűen!


Bose® audiorendszer
Telt mély hangzás, tökéletes ritmus, kifinomult magas hangok... Tökéletes hangzás, elöl és hátul is. Az Új KADJAR zenei kalandokat is ígér...


Hajtás
Fedezzen fel járatlan ösvényeket! A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – segítségével az Új KADJAR új távlatokba vezeti önt.


Aktív vészfékező rendszer
A rendszer hangjelzéssel figyelmezteti, ha fennáll a veszélye egy másik autóval történő ütközésnek. Ha a figyelmeztetés ellenére sem reagál, a baleset elkerülésének vagy az esetleges károk minimalizálásának érdekében a rendszer automatikusan aktiválja a fékrendszert. Egy igazi életmentő.

Akciós finanszírozás

Vásárolja meg most új Renault Kadjar modelljét már fix havi 49 000 Ft*-tól, 2 millió forint befizetése esetén. További részletek márkakereskedésünkben!


*A finanszírozási ajánlat a 2019.01.01. után megkötött szerződésekre érvényes Renault Kadjar Life TCe 140 FAP személygépjármű esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 4,81%, devizanem: forint, önerő: 2 000 000 Ft, futamidő: 36 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: 40%, THM: fix 4,99 %, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedésünket.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk