Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Talisman Grandtour 8 499 000 Ft-tól

Nagy élmények várnak Önre

Válassza az eleganciát!
A dinamikus és modern megjelenésű Renault TALISMAN Grandtour barátságos és hívogató.

Fedezze fel újra a komfortot
A Renault TALISMAN Grandtour tágas utastere semmihez sem fogható mozgásszabadságot biztosít. Válassza az optimális kényelmet!

Innovatív technológia az autóban
Az innovatív MULTI-SENSE és 4CONTROL technológiák lehetővé teszik, hogy személyre szabja az utazás élményét.

Külső dizájn

Válassza az egyedi megjelenést!
Erőteljes hűtőrács, összetéveszthetetlen oldalprofil, impozáns vállak és határozott megjelenés: a Renault TALISMAN Grandtour első pillantásra elcsábít.

Nappali fényszóró
A LED-es fényforrású, C-alakú első nappali fényszórók tökéletes láthatóságot biztosítanak.

Hátsó fényjegyek
Az egyedi hátsó fényjegyek tovább fokozzák az autó modern megjelenését.

Könnyűfém felni
A 18" és 19"-os méretben elérhető kéttónusú felnik kiemelik az autó karcsú sziluettjét.

Belső dizájn

Gyönyörködjön a részletekben!
Tágas utastér, innovatív technológiák és tökéletes minőség a legapróbb részletekig – a Renault TALISMAN Grandtour mindent megtesz azért, hogy elcsábítsa Önt.


A praktikus tárolóhelyek megkönnyítik mindennapjait!
A Renault TALISMAN Grandtour teljesen újragondolt Automata Renault Kártyája számos innovatív funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a kéz nélküli nyitási lehetőség is, amellyel egyben az autó üdvözlő funkcióját is aktiválja. Csak lépjen közelebb a Renault TALISMAN Grandtour ajtajához – a jármű felismeri Önt. A nappali menetfény felkapcsolódik, az utastér világítása aktiválódik, a visszapillantó tükrök kihajtódnak. Amint kinyitja az ajtókat, az oldalsó irányjelzők is felvillannak, valamint a multimédia rendszer érintőképernyője üdvözli Önt. Az úticélt elérve a vezetőülés 5 cm-rel hátrébb csúszik, megkönnyítve az autóból való kiszállást. Amint eltávolodik az autótól, a Renault TALISMAN Grandtour ajtói automatikusan lezárnak, és az utastér jellegzetes világítása még egy alkalommal felvillan.

Jellemzők

Adja át magát a vezetésnek!

Válassza a 4CONTROL® futóművet!
Élvezze a 4CONTROL futómű által biztosított kivételes kezelhetőséget és stabilitást! A futómű adaptív rendszere másodpercenként több mint 100 alkalommal módosít a kerekek szögén. A hátsó kerekek akár 3,5°-os szögben is elfordulhatnak, melynek köszönhetően a jármű manőverezési képessége és stabilitása rendkívüli mértékben javul, és az autó fordulóköre is jelentősen csökken. Az eredmény: ez az elegáns szedán városi környezetben egy kisautó manőverezhetőségével bír.

Varázsoljon egyedivé minden utat a Multi-Sense® rendszerrel!
Lépjen be az érzékek világába a MULTI-SENSE® rendszerrel! Válasszon egyet a MULTI-SENSE® rendszer által felkínált 5 vezetési mód közül: Komfort, Sport, Eco, Neutrál vagy Személyre szabott mód. A gyorsválasztó gomb segítségével két kedvenc üzemmódját egyetlen gombnyomással is kiválaszthatja.

Innovatív technológia az autóban

Easy Park parkolássegítő rendszer
Szűkös parkolóhely? Engedje át a kormányt az Easy Park rendszernek! A rendszer felméri a rendelkezésre álló helyet és kijelöli az ideális ívet. Önnek semmi mást nem kell tennie, csupán a gáz- és fékpedál segítségével megválasztani a megfelelő sebességet. Az autó elején, hátulján, valamint oldalán körben elhelyezett érzékelők a tolatókamerával együtt 360 fokos védelmet biztosítanak a járdán található fém oszlopok és a többi járművel szemben.

Head-up display
A head-up display-nek köszönhetően többé nem kell levennie az útról a tekintetét! A rendszer az aktuális haladási sebesség mellett a maximálisan megengedett sebességet is kijelzi. Továbbá megjeleníti az R-LINK 2 rendszer által biztosított fontosabb navigációs utasításokat is, így anélkül láthatja a kanyarodási információkat, hogy levenné a tekintetét az útról.

Automata csomagtérnyitás
Ha hozzá szeretne férni a csomagtérhez, egyszerűen húzza el a lábát a hátsó lökhárító alatt. Az automata csomagtérnyitás technológiának köszönhetően a Renault TALISMAN Grandtour csomagtérajtaja automatikusan kinyílik.

Maradjon kapcsolatban a külvilággal az intuitív R-LINK 2 rendszerrel!

Az R-LINK 2 rendszerrel kivételes utazási élményben lehet része
Az R-LINK 2 rendszer nagyméretű, 8,7"-os (22 cm) érintőképernyőjével intuitív módon vezérelheti a Renault TALISMAN Grandtour funkcióit. Egyetlen kattintással akár 6 különböző felhasználói profil is elmenthető. Néhány kattintással bárki betöltheti saját multimédiás tartalmát, saját navigációs beállításait vagy a vezetéssegítő rendszerek megszokott paramétereit. Kezdőképernyő, rádió, navigáció, klíma, üléspozíció, MULTI-SENSE... a maximális kényelem érdekében minden funkciót konfigurálhat közvetlenül az érintőképernyőn keresztül, vagy a középső vezérlőgomb segítségével.

Bízzon a másodpilótájában!

Visio System
A Visio System egy, a szélvédő felső részébe épített kamerával rendelkező vezetéstámogató rendszer, amely egy valódi high-tech másodpilótaként segíti a sofőrt a biztonságos közlekedés érdekében. A rendszer három rendkívül előnyös funkcióval rendelkezik:

  • A közlekedési táblákat felismerő, sebességtúllépésre figyelmeztető rendszer
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Távolsági és kanyarfényszórók automatikus aktiválás

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk