Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Továbbra is szeretettel várjuk! Gépjármű értékesítés és szerviz hétköznap 08:00 – 17:00 között tart nyitva! További részletek >>
Online értékesítési tanácsadás! Intézze szalonlátogatását virtuálisan, otthona kényelméből, videóhíváson keresztül. További részletek >>>

Renault MEGANE 6 049 000 Ft-tól

Technológia a siker útján

Tűnjön ki a tömegből!
Hagyja, hogy a Renault MEGANE elcsábítsa dinamikus vonalvezetésével! Az első és hátsó LED fényjegyek minden tekintetet magukra vonzanak.

Használja ki a modern technológiai megoldásokban rejlő lehetőségeket!
Lépjen be a Renault MEGANE különleges világába! Élvezze a színes head-up display-t, a 8,7’’-os multimédia rendszert, az R-LINK 2®-t, a 7’’-os digitális műszeregységet és a MULTI-SENSE® rendszert.

Adja át magát a vezetés élményének!
A Renault MEGANE teljes motorválasztéka a legújabb technológiai újításaink és motortervezőink elismert szaktudásának eredményét kínálja.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

Válassza az egyediséget!
A Renault MEGANE minden tekintetet magára vonz. Az első és hátsó LED fényjegyek dinamikus külsőt kölcsönöznek az autónak.

Formás vállak, feszes vonalak, impozáns hűtőrács, egyedi LED fényjegyek... A Renault MEGANE dinamikus vonalvezetése nem hagyja hidegen az embert.

Belső dizájn

Gyönyörködjön a kifinomult utastér részletgazdag kidolgozottságában!
Foglaljon helyet a modern technológiával ellátott utastérben! Gyönyörködjön anyagainak kifinomultságában és legapróbb részletekig kidolgozott elmeinek minőségében!

Gondos kialakítás
A kifinomult és diszkrét krómozott díszítőelemek tovább fokozzák az utastér lenyűgöző megjelenését. Az utastér minden szegletét részletgazdag kidolgozottság jellemzi.

Nappabőr kormány
Érintse meg a puha, sima, mégis tartós bőrkormányt. Többé sosem akarja majd elengedni!

Elegáns kárpitozás
A kivételes kényelmet biztosító ülések szakértő mérnökeinknek köszönhetően rendkívül magas minőséget képviselnek.

Jellemzők

Fedezze fel a fedélzeti rendszerekben rejlő lehetőségeket!

Csúcstechnológia a vezetőülésben
Az intuitív kezelőszerveknek köszönhetően a Renault MEGANE hatalmas középső konzoljával tengernyi funkció válik azonnal elérhetővé. Gyönyörködjön a karcsú műszerfalban és az R-LINK 2® multimédia rendszer 8,7”-os érintőképernyőjének kifinomult beépítésében. A 7’’-os digitális műszerfallal kombinált színes head-up display segítségével könnyen tájékozódhat az alapvető információkról. Tapasztalja meg, milyen érzés a MULTI-SENSE® rendszerrel vezetni!

Fedezze fel az R-Link 2® érintőképernyőt!

Intuitív ergonómia
A nagy formátumú R-Link 2® képernyőn megjelenő nagyméretű ikonok és a jól átlátható menü segítségével egy szempillantás alatt hozzáférhet a számos funkcióhoz. A kijelzőre különös gondot fordítottunk azért, hogy a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk azonnal eljuthassanak önhöz.

Élvezze az online kapcsolatot!
Az R-Link 2® multimédia rendszer valódi vezérlőközpont, amelynek segítségével könnyedén kommunikálhat a Renault MEGANE minden funkciójával: a rádióval, a navigációval, a vezetéstámogató rendszerekkel... A hangvezérléses funkció segít abban, hogy tekintetét mindig az úton tarthassa.

Vezessen még nagyobb biztonságban!

Adaptív tempomat: a könnyű vezetés élménye!
50 km/h és 140 km/h sebesség között az adaptív tempomat a fék vagy a gáz alkalmazásával szabályozza a sebességet, így tartja fent az ön előtt haladó gépjármű és az autója közötti ideális és biztonságos távolságot.

Visio System®
Az új generációs Visio System® vezetéstámogató rendszer 3 hasznos funkción keresztül fokozza a vezetésbiztonságot:
  • Jelzőtáblák felismerése
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Automatikus váltás a tompított és a távolsági fényszóró között.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk