Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KOLEOS 15 599 000 Ft-tól

Élvezze a SUV erejét

Karakteres vonalak, gondosan kialakított belső tér és egyedi kisugárzás... a stílusos kialakítású Új KOLEOS még több kényelmet és szolgáltatást biztosít Önnek. Vezessen stílusosan!


Egy valódi 4x4
Szeretné felfedezni a járatlan ösvényeket? Az Új KOLEOS valódi 4x4-ként lesz a társa! Az autó mértékletességet és teljesítményt ötvöző motorjai bármilyen terepre elviszik. Tágítsa ki saját korlátait!

Nézzen szembe a kihívással!
Az All Mode 4x4 technológiának köszönhetően minden egyes nap új kalandokat élhet át, és bármilyen járatlan ösvényt felfedezhet. Az adott helyzetnek megfelelően választhat a 4x2, az Auto (4x2 vagy 4x4), illetve a 4x4 Zárolt mód között.

Erőteljes Blue dCi motor
Próbálja ki az újgenerációs, a hatékonyságot és a teljesítményt ötvöző Blue dCi motort. Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4 : ezzel a kiváló gyorsulást biztosító motorral elsőkézből élheti át a kellemes vezetési élményt. A motor kiválóan reagál bármilyen helyzetben - legyen szó hosszabb utazásról, vagy némi kalandozásról az eldugott helyeken.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2022.09.09. - 2022.12.31. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Renault modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedésünkben!

Külső dizájn

Sportos jelleg, karakteres vonalak, határozott megjelenés és harmonikus méretek - az Új KOLEOS minden elemében egyedi.


Elegáns és sportos vonalak
Elegáns vonalak, harmonikus elemek és egyedi karosszériamegoldások…a KOLEOS SUV megjelenésével igézi meg a szemeket.

Impozáns orr-rész
Karakteres hűtőrács, krómozott lökhárító, ködlámpák és masszív védőelemek - a KOLEOS egy igazi kalandor. Akár csak a tulajdonosa!

LED-fényjegyek
Válassza az egyediséget! A sajátosan egyedi Renault C-alakú LED fényjegynek köszönhetően a KOLEOS már első pillantásra egyértelműen felismerhető.

Belső dizájn

Gondolkozzon nagyban! A nagy méretű, tágas utastérnek köszönhetően az Új KOLEOS teljes kényelmet biztosít az Ön és utasai számára.


Gondosan kialakított részletek
Egyedi dizájn, kiváló minőségű anyagok, díszítéssel ellátott bőrhuzatok és szaténfényű, krómozott elemek... foglaljon helyet az autóban, amit az Ön kényelme érdekében alakítottunk ki.

100%-os komfort az utastérben
A dönthető hátsó üléssornak köszönhetően a KOLEOS kategóriájában legnagyobb lábteret kínálja, a csomagtér mérete pedig nem változik.

Jellemzők

Az Új KOLEOS vezetési élményének középpontjában a modern technológia áll, amely ügyel az Ön biztonságára, és amelynek köszönhetően egyszerűbbé válik a vezetés. Az okostelefonhoz hasonló felületen egy 8,7"- os R-LINK2® érintőképernyőn használhatja a telefonjával kompatibilis funkciókat. Az Ön biztonsága érdekében az Új KOLEOS számos vezetéstámogató rendszert tartalmaz. Ilyen többök között a adaptív tempomat, amely biztosítja az Ön és az Ön előtt haladó jármú közötti megfelelő távolságot úgy, hogy közvetlenül reagál a fékezésre vagy a gyorsulásra. A holttérfigyelő-rendszer az oldalsó visszapillantó tükrökbe épített villogó lámpákkal jelzi a holttérben tartózkodó járműveket, és mivel az új KOLEOS célja megkönnyíteni az Ön életét, a vezetéstámogató rendszerek használata rendkívül egyszerű. Örömmel teli nyugalom az út.


Használja ki a teljesítményét!
Az Új KOLEOS újgenerációs Blue dCi és TCe motorokkal, valamint a legmodernebb környezetkímélő technológiával látták el, így még jobb teljesítmény elérésére képes. Ön dönt, hogy a hétköznapokban használná, kirándulásra indulna vele, vagy kalandosabb terepeket szeretne felfedezni: választhatja az a dinamikus és sokoldalú TCe 160 EDC benzinmotort, amely csendes és rugalmas, vagy a Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4 motort, amely elsősorban nagy teljesítményt és kellemes vezetési élményt biztosít. Ideális társ a hosszú utakhoz és az off-roadélményekhez, amelyek során megtapasztalhatja a jó reakcióképességét és a hatékonyságát. Bármelyiket is választja, a vezetés öröm lesz.

Az egyszerű élet művészete
Az Új KOLEOS megkönnyíti a mindennapokat. Tele van a keze? A csomagtartó egyetlen lábmozdulattal kinyitható a hátsó lökhárító alatti érzékelő megérintésével. A praktikum mestere: A Renault Folding rendszernek köszönhetően a hátsó ülések – egyesével vagy egyszerre – azonnal eltűnnek az Ön igényeinek megfelelően, és csomagtérré alakulnak át. A Renault Park Assist (2. kép) rendszer segít a parkolásban: Kezébe veszi az irányítást, és tökéletesen leparkol magától, anélkül, hogy Önnek hozzá kellene érnie a kormányhoz. A modern világ egyik legjobb eszköze segíti Önt a mindennapokban.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk