Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KOLEOS 10 299 000 Ft-tól

Lépjen be az Új Renault KOLEOS világába!

Egy autó, amely körül mindig szikrázik a levegő...
Karakteres vonalvezetés, robosztus orr-rész, LED Pure Vision fényszórók, krómozott díszítőelemek... Az Új Renault KOLEOS minden tekintetet magához vonz. Fedezze fel a járatlan ösvényeket a legnagyobb biztonságban!

Utazzon első osztályon!
Tágas utastér, praktikus tárolóhelyek, fűthető ülés minden utas számára, személyre szabható hangulatvilágítás, nyitható panoráma üvegtető... Az Új Renault KOLEOS kivételes kényelmet biztosít.

ALL MODE 4x4-es négykerék-hajtás
Az Új Renault KOLEOS modellekkel felfedezheti a még járatlan ösvényeket is! Az ALL MODE 4x4-i technológiának köszönhetően könnyedén válthat a 2WD, az AUTO vagy a LOCK üzemmódok között. Az első és hátsó kerekek közötti ideális erőelosztás tökéletes tapadást biztosít minden talajtípuson.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

Hagyja, hogy a határozott megjelenés elcsábítsa
Karakteres vonalvezetés, robusztus orr-rész, széles karosszéria, krómozott díszítőelemek, full LED fényjegyek... Az Új Renault KOLEOS minden tekintetet magához vonz. Foglaljon helyet a karakteres megjelenésű terepjáró volánja mögött, és fedezzen fel minden járatlan ösvényt – páratlan biztonságban!

Belső dizájn

Gyönyörködjön az utastér aprólékos kidolgozottságában!
Minőségi alapanyagok, precíz illesztések, a legapróbb részletekig kidolgozott elemek – az Új Renault KOLEOS utasterét úgy terveztük meg, hogy az minden szempontból az ön kényelmét szolgálja.


Tágas utastér
Az Új Renault KOLEOS tágas és hívogató utasterébe a nagyméretű ajtóknak köszönhetően kivételesen egyszerű és kényelmes a beszállás. Élvezze a fűthető és hűthető első ülések előnyeit, és használja ki a hátul is tágas utasteret. A számos tárolóhelynek és a csúsztatható könyöktámasznak köszönhetően minden utasnak jut egy praktikus rakodóhely.

Személyre szabható hangulatvilágítás, panorámatető, nagyméretű 8,7”-os (22 cm) érintőképernyő, 7”-os (18 cm) TFT-kijelző, Bose Surround audiorendszer: az autó modern rendszerei még élvezetesebbé varázsolják a vezetést.

EASY BREAK rendszer
Az Easy Break rendszernek köszönhetően az Új Renault KOLEOS utastere több konfigurációban is elérhető. Az ülések egyetlen mozdulattal ledönthetők, ráadásul az így kapott sík padlójú csomagteret könnyedén saját igényeire szabhatja.

Jellemzők

Használja ki a modern technológiák nyújtotta előnyöket!

Kéz nélküli csomagtérnyitás
A hátsó lökhárítóba épített érzékelőnek köszönhetően elegendő elhúznia a lábát az autó lökhárítója alatt, és máris kinyílik a csomagtér ajtaja! Praktikus megoldás, ha éppen nincs szabad keze!

Vezetéstámogató technológiák
Az Új Renault KOLEOS kormánya mögött ülve új, még kényelmesebb vezetési stílust alkalmazhat. Az intuitív vezetéstámogató rendszerek nagyban megkönnyítik a mindennapi közlekedést. Holttér- és sávváltás figyelő, fényszórók közötti váltás, vészfékezés és parkolás – mindezek ma már nem jelenthetnek problémát!

R-LINK 2: sokoldalú érintőképernyő
Az Új Renault KOLEOS volánja mögött ülve egyetlen, egyedi kialakítású felületen jelennek meg az autó elérhető funkció. Nagyméretű, 8,7”-os (22 cm) álló érintőképernyőjének és online szolgáltatásainak köszönhetően az R-LINK 2 multimédia rendszer lehetővé teszi az autó funkcióinak irányítását, a multimédiás tartalmak és a navigáció kezelését, a telefonálást, valamint a vezetéstámogató rendszerek paramétereinek beállítását.

Visio System: az ön high-tech másodpilótája
A szélvédő felső részén elhelyezett kamerát is magában foglaló rendszer 3 rendkívül előnyös funkcióval rendelkezik:
  • A közlekedési táblákat felismerő, sebességtúllépésre figyelmeztető
  • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
  • Távolsági és kanyarfényszórók automatikus aktiválása.

Easy Park Assist
Szűkös parkolóhely? Engedje át a kormányt az Easy Park Assist rendszernek! A rendszer felméri a rendelkezésre álló helyet és kijelöli az ideális kanyarodási ívet. önnek semmi mást nem kell tennie, csupán a gáz- és fékpedál segítségével megválasztani a megfelelő sebességet. Az autó elején, hátulján, valamint oldalán körben elhelyezett érzékelők a tolatókamerával együtt 360 fokos védelmet biztosítanak.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Nem kell többé tartania a meredekebb emelkedőkön való elindulástól! Az Új Renault KOLEOS modelleket olyan rendszerrel szereltük fel, amely képes az emelkedő meredekségének kiszámítására, és a fékek vezérlésére a nyugodt elindulás érdekében.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk