Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault ZOE 12 499 000 Ft-tól

Fedezze fel az Új Renault ZOE-t!

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait! Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság... Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!


Felvillanyozó élmények
Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a mindennapokat egyszerűsítő, csúcstechnológiás megoldásokkal szolgálhassanak, éppen ezért az Új ZOE a Renault összes modern innovációját kínálja. Az Új ZOE hűtőrácsán, az embléma mögött található, Combo CCS csatlakozóval Európa bármely töltőállomásához csatlakozhat. Szerelje fel a 7,4 kW-os Wallbox* egységet, és töltse fel otthon gyorsan Új ZOE-ját. Az autó vásárlásakor kapott 3-as kábelhez csatlakoztatva a feltöltés 0-ról 100%-ra 9 óra 25 perc alatt fejeződik be.


Z.E. 50 akkumulátor
Az Új ZOE 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel. * WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57% városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Új ZOE Life verzió esetén.


R135 villanymotor (100 kW)
A 136 lóerős elektromos motorral dinamikus és egyszerre nyugodt vezetési élményben lesz része! A választható B üzemmód a városi közlekedés során magasabb szintű lassulást idéz elő, így csak ritkábban kell használnia a fékpedált és még nyugodtabban vezethet.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK
A minden körülmények között biztonságos vezetés érdekében az Új ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. Spóroljon az idejével!Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

Egyedi színek, full LED fényszórók, C-alakú fényjegyek és krómozott hűtőrács… Az Új ZOE karakteres kialakítása egyéniséget sugároz.

Belső dizájn

Elegáns és csúcstechnológiás belső tér
Újragondolt műszerfal, gondosan kidolgozott részletek, kényelmes ülések, tágas tárolóhelyek... Foglaljon helyet a 100%-ban újrahasznosított textillel bevont ülésekben, amely egyszerre biztosít kényelmet és védi a környezetet.


Újrahasznosított anyagból készült kárpit
Foglaljon helyet a kényelmes és hívogató utastérben, amely 100%-ban újrahasznosított anyagával egyszerre biztosítja a kényelmet és a környezet védelmét. A kárpithoz hasonlóan 100%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmazó utastérben nagy képernyők, krómozott elemek és számtalan tárolóhely található.

Indukciós telefontöltő
Helyezze telefonját a középső konzol alá. Így egyszerűen, vezeték nélkül töltheti okostelefonját, amíg Ön vezet.* *Vezetéknélküli töltés csak Qi képes okostelefonnal lehetséges.


10"-os digitális műszeregység
Legyen tisztában utazásának adataival: fogyasztás, vezetéstámogató rendszerek, navigáció vagy az aktuálisan rendelkezésre álló hatótávolság.

Innovatív és rugalmas

A Renault EASY CONNECT ajánlata elérhető közelségbe hozza az egyszerűen használh élményt.

EASY LINK 9,3"-os érintőképernyő
Az EASY LINK online fedélzeti rendszer segítségével az autó különböző funkcióit egyetlen felületen kezelheti.


Optimális útvonaltervezés, a telefonhívások biztonságos fogadása Bluetooth használatával, kedvenc rádióállomások beállítása vagy az okostelefon alkalmazásainak használata (Waze, Google Térkép vagy Spotify…) közvetlenül az autó képernyőjén az Android Auto™ és az Apple CarPlayTM alkalmazásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően.

Az EASY LINK képernyőjén elérhető, a Tom Tom szolgáltatásokhoz* közvetlenül kapcsolódó beépített navigáció számos információt biztosít, valós időben: forgalmi dugók, veszélyek, időjárás, töltőállomások elhelyezkedése és elérhetősége...

Nem biztos az úticélja pontos címében? A Google-címkeresés* segít, elegendő két vagy három kulcsszót megadnia. A Google Térkép is ilyen egyszerűen és hatékonyan használható!

Mindig a legfrissebb térképeket használhatja
Induljon útnak teljes nyugalommal: a térképek és a rendszer frissítése (300 MB-ig) 3 éven keresztül automatikusan és ingyenesen történik. Ráadásul a kedvencként megjelölt ország térképe is automatikusan frissül. Önnek semmit sem kell tennie! A Renault EASY CONNECT áruházban könnyedén frissítheti az egyéb európai országok térképeit is, illetve módosíthatja a kedvenc országát.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk