Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault ZOE (elektromos) 8 349 000 Ft-tól

Fedezze fel az Új Renault ZOE-t!

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait! Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság... Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!

Válassza az új Renault ZOE-t!
Új Renault ZOE R135 most akár 1 500 000 Ft állami + 1 500 000 Ft Renault támogatással!*


*A kedvezmény 2020. 01. 01-től érvényes, minden Új Renault ZOE R135 gépkocsira metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett kedvezmény az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 1 500 000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. További részletek márkakereskedésünkben!

Felvillanyozó élmények
Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a mindennapokat egyszerűsítő, csúcstechnológiás megoldásokkal szolgálhassanak, éppen ezért az Új ZOE a Renault összes modern innovációját kínálja. Az Új ZOE hűtőrácsán, az embléma mögött található, Combo CCS csatlakozóval Európa bármely töltőállomásához csatlakozhat. Szerelje fel a 7,4 kW-os Wallbox* egységet, és töltse fel otthon gyorsan Új ZOE-ját. Az autó vásárlásakor kapott 3-as kábelhez csatlakoztatva a feltöltés 0-ról 100%-ra 9 óra 25 perc alatt fejeződik be.


Z.E. 50 akkumulátor
Az Új ZOE 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel. * WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57% városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Új ZOE Life verzió esetén.


R135 villanymotor (100 kW)
A 136 lóerős elektromos motorral dinamikus és egyszerre nyugodt vezetési élményben lesz része! A választható B üzemmód a városi közlekedés során magasabb szintű lassulást idéz elő, így csak ritkábban kell használnia a fékpedált és még nyugodtabban vezethet.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK
A minden körülmények között biztonságos vezetés érdekében az Új ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. Spóroljon az idejével!

Külső dizájn

Egyedi színek, full LED fényszórók, C-alakú fényjegyek és krómozott hűtőrács… Az Új ZOE karakteres kialakítása egyéniséget sugároz.

Belső dizájn

Elegáns és csúcstechnológiás belső tér
Újragondolt műszerfal, gondosan kidolgozott részletek, kényelmes ülések, tágas tárolóhelyek... Foglaljon helyet a 100%-ban újrahasznosított textillel bevont ülésekben, amely egyszerre biztosít kényelmet és védi a környezetet.


Újrahasznosított anyagból készült kárpit
Foglaljon helyet a kényelmes és hívogató utastérben, amely 100%-ban újrahasznosított anyagával egyszerre biztosítja a kényelmet és a környezet védelmét. A kárpithoz hasonlóan 100%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmazó utastérben nagy képernyők, krómozott elemek és számtalan tárolóhely található.

Indukciós telefontöltő
Helyezze telefonját a középső konzol alá. Így egyszerűen, vezeték nélkül töltheti okostelefonját, amíg Ön vezet.* *Vezetéknélküli töltés csak Qi képes okostelefonnal lehetséges.


10"-os digitális műszeregység
Legyen tisztában utazásának adataival: fogyasztás, vezetéstámogató rendszerek, navigáció vagy az aktuálisan rendelkezésre álló hatótávolság.

Innovatív és rugalmas

A Renault EASY CONNECT ajánlata elérhető közelségbe hozza az egyszerűen használh élményt.

EASY LINK 9,3"-os érintőképernyő
Az EASY LINK online fedélzeti rendszer segítségével az autó különböző funkcióit egyetlen felületen kezelheti.


Optimális útvonaltervezés, a telefonhívások biztonságos fogadása Bluetooth használatával, kedvenc rádióállomások beállítása vagy az okostelefon alkalmazásainak használata (Waze, Google Térkép vagy Spotify…) közvetlenül az autó képernyőjén az Android Auto™ és az Apple CarPlayTM alkalmazásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően.

Az EASY LINK képernyőjén elérhető, a Tom Tom szolgáltatásokhoz* közvetlenül kapcsolódó beépített navigáció számos információt biztosít, valós időben: forgalmi dugók, veszélyek, időjárás, töltőállomások elhelyezkedése és elérhetősége...

Nem biztos az úticélja pontos címében? A Google-címkeresés* segít, elegendő két vagy három kulcsszót megadnia. A Google Térkép is ilyen egyszerűen és hatékonyan használható!

Mindig a legfrissebb térképeket használhatja
Induljon útnak teljes nyugalommal: a térképek és a rendszer frissítése (300 MB-ig) 3 éven keresztül automatikusan és ingyenesen történik. Ráadásul a kedvencként megjelölt ország térképe is automatikusan frissül. Önnek semmit sem kell tennie! A Renault EASY CONNECT áruházban könnyedén frissítheti az egyéb európai országok térképeit is, illetve módosíthatja a kedvenc országát.

Ajánlatkérés



Jelentkezés tesztvezetésre




AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2020

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk