Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault ZOE (elektromos) 7 849 000 Ft-tól

Fedezze fel az Új Renault ZOE-t!

Válassza a Renault ZOE-t, hiszen most megpduplázzuk az állami támogatást! Renault ZOE Intens R110 most akár 1 500 000 Ft állami + 1 500 000 Renault támogatással!*

*A kedvezmény 2019.07.01. napjától a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Renault ZOE Intens R110 gépkocsira metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel. A feltüntetett kedvezmény az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 1.500.000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1.500.000 Ft árengedményt tartalmaz. A támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. További részletek márkakereskedésünkben!

Az Új Renault ZOE az első olyan, a nagyközönség számára is elérhető elektromos autó, amelynek a NEDC szerinti hatótávolsága 400 km (NEDC: New European Driving Cycle – az energia- és üzemanyagfogyasztást szabályozó európai normarendszer).

Az új Z.E.40 akkumulátornak köszönhetően már akár 300 km-t is megtehet az Új Renault ZOE-val normál használat mellett. Ez új rekord!

Növelje meg a hatótávolságot!
A könnyedén kezelhető online technológiáknak köszönhetően az Új Renault ZOE minden lehetőséget megad a hatótávolság optimalizálására vonatkozóan.

Külső dizájn

Kompakt és karakteres kialakításával az Új Renault ZOE mozgásra születetett. Ez a minden ízében karakteres városi autó modern megjelenésével forradalmasítja hétköznapjait.

Felvillanyozó élmény
A Z.E. jelzéssel ellátott fényszóról, egyedi LED menetfény… Az Új Renault ZOE egyértelműen magán viseli az elektromos autók vizuális jellegzetességeit.

Elegáns hátsó fényszórók
A bumeráng alakú fényjeggyel ellátott, igazán divatos kialakítású hátsó fényszórók is az Új Renault ZOE modern megjelenését hangsúlyozzák.

Coupé-stílus
Látott már olyan kompakt 5 ajtós városi autót, amely stílusában egy coupé-ra emlékeztetett? Tervezőink ezt úgy oldották meg, hogy a hátsó ajtók fogantyúit beleépítették az ablakkeretbe.

Belső dizájn

Az Új Renault ZOE minden egyes verziója egyedi belső térrel rendelkezik. Ön melyik stílust választja?

Z.E. jelzés
Helyezze magát kényelembe a villanyvasútak által ihletett, modern kialakítású ölések egyikében! A Renault Zéro Emission technológiája a vezetőoldali fejtámlán a Z.E. jel formájában jelenik meg.

Kék színű belső tér
Kiszínezné környezetét? Kérje az Új Renault ZOE-t kék színű belső térrel. A kék színű elemek kiemelik az utastér kialakítását, ugyanakkor tökéletesen harmonizálnak is azzal.

Prémium bőrkárpit
Válassza a bőr kárpitot, és helyezkedjen el kényelmesen a páratlanul puha, egyedi kialakítású ülésekben. Az ön kényelme érdekében kiváló bőr alapanyagokat használunk fel az autó kialakításakor.

Innovatív és rugalmas

A Renault ZOE anatómiája - Mindig egy lépéssel előbb jár

A Renault ZOE az a 100%-ig elektromos modell, amely a mai szükségleteket a leginkább figyelembe veszi. Mindent megtettünk azért, hogy a hatótávja a lehető legnagyobb, a töltés a lehető legegyszerűbb, a vezetés pedig maximálisan biztonságos és kényelmes lehessen.

R-LINK fedélzeti multimédia – online kapcsolat egy érintésre
Maradjon kapcsolatban a világgal: ezt kínálja a Renault ZOE. A 7”-os érintőképernyővel ellátott fedélzeti navigációs és multimédia-rendszer, a Renault R-LINK Evolution segítségével útvonalat tervezhet, kedvenc zenéit hallgathatja okostelefonján, vagy az R-LINK Store segítségével újabb alkalmazásokat tölthet le.

A ZOE bárhol tölthető
Amikor azt mondjuk, hogy a ZOE a mindennapokra készült, akkor többek között arra is gondoltunk, hogy szinte bárhol tölthető: otthon, munkahelyen, bevásárlóközpontban, és egyre több helyen. A CaméléonTM rendszer alkalmazkodik a töltőáramhoz, legyen az egy- vagy háromfázisú, akár 43 kW. A töltési idő a csatlakozástól függ. 30 perc alatt akár 120 km* távolságra elegendő akkutöltöttséget is elérhet.

Új, Z.E. 40 akkumulátor és motor
Az új, Renault által fejlesztett Lítium-ion akkumulátor olyan innovatív technológiával készült, amely lehetővé teszi, hogy kétszeres kapacitás mellett a mérete azonos maradhasson. Ugyanazok az előnyei, amik a 22kWh-s akkumulátornak: az aktuális töltöttségi szinttől független könnyű töltés, karbantartásmentes és az életciklusa végén újrahasznosítható. A padló alatt elhelyezve nem foglalja el az értékes helyet sem az utastérben, sem pedig a csomagtartóban.

A rugalmas és csendes motorok nagymértékben hozzájárulnak a Renault ZOE vezetési élményéhez. Igazán szellemes, kompakt, megbízható és nagyon kellemes használni, különösen a már az indulástól rendelkezésre álló maximális nyomaték teszi élvezetessé a vezetést, hiszen dinamikusan, egyenletesen gyorsul. Az autó teljesítménye verziótól függően 65-68 kW.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2019

Készleten

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk