Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault ZOE (elektromos) 7 849 000 Ft-tól

Fedezze fel az Új Renault ZOE-t!

Válassza a Renault ZOE-t, hiszen most megpduplázzuk az állami támogatást! Renault ZOE Intens R110 most akár 1 500 000 Ft állami + 1 500 000 Renault támogatással!*

*A kedvezmény 2019.07.01. napjától a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Renault ZOE Intens R110 gépkocsira metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel. A feltüntetett kedvezmény az „Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 1.500.000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1.500.000 Ft árengedményt tartalmaz. A támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. További részletek márkakereskedésünkben!

Az Új Renault ZOE az első olyan, a nagyközönség számára is elérhető elektromos autó, amelynek a NEDC szerinti hatótávolsága 400 km (NEDC: New European Driving Cycle – az energia- és üzemanyagfogyasztást szabályozó európai normarendszer).

Az új Z.E.40 akkumulátornak köszönhetően már akár 300 km-t is megtehet az Új Renault ZOE-val normál használat mellett. Ez új rekord!

Növelje meg a hatótávolságot!
A könnyedén kezelhető online technológiáknak köszönhetően az Új Renault ZOE minden lehetőséget megad a hatótávolság optimalizálására vonatkozóan.

Külső dizájn

Kompakt és karakteres kialakításával az Új Renault ZOE mozgásra születetett. Ez a minden ízében karakteres városi autó modern megjelenésével forradalmasítja hétköznapjait.

Felvillanyozó élmény
A Z.E. jelzéssel ellátott fényszóról, egyedi LED menetfény… Az Új Renault ZOE egyértelműen magán viseli az elektromos autók vizuális jellegzetességeit.

Elegáns hátsó fényszórók
A bumeráng alakú fényjeggyel ellátott, igazán divatos kialakítású hátsó fényszórók is az Új Renault ZOE modern megjelenését hangsúlyozzák.

Coupé-stílus
Látott már olyan kompakt 5 ajtós városi autót, amely stílusában egy coupé-ra emlékeztetett? Tervezőink ezt úgy oldották meg, hogy a hátsó ajtók fogantyúit beleépítették az ablakkeretbe.

Belső dizájn

Az Új Renault ZOE minden egyes verziója egyedi belső térrel rendelkezik. Ön melyik stílust választja?

Z.E. jelzés
Helyezze magát kényelembe a villanyvasútak által ihletett, modern kialakítású ölések egyikében! A Renault Zéro Emission technológiája a vezetőoldali fejtámlán a Z.E. jel formájában jelenik meg.

Kék színű belső tér
Kiszínezné környezetét? Kérje az Új Renault ZOE-t kék színű belső térrel. A kék színű elemek kiemelik az utastér kialakítását, ugyanakkor tökéletesen harmonizálnak is azzal.

Prémium bőrkárpit
Válassza a bőr kárpitot, és helyezkedjen el kényelmesen a páratlanul puha, egyedi kialakítású ülésekben. Az ön kényelme érdekében kiváló bőr alapanyagokat használunk fel az autó kialakításakor.

Innovatív és rugalmas

A Renault ZOE anatómiája - Mindig egy lépéssel előbb jár

A Renault ZOE az a 100%-ig elektromos modell, amely a mai szükségleteket a leginkább figyelembe veszi. Mindent megtettünk azért, hogy a hatótávja a lehető legnagyobb, a töltés a lehető legegyszerűbb, a vezetés pedig maximálisan biztonságos és kényelmes lehessen.

R-LINK fedélzeti multimédia – online kapcsolat egy érintésre
Maradjon kapcsolatban a világgal: ezt kínálja a Renault ZOE. A 7”-os érintőképernyővel ellátott fedélzeti navigációs és multimédia-rendszer, a Renault R-LINK Evolution segítségével útvonalat tervezhet, kedvenc zenéit hallgathatja okostelefonján, vagy az R-LINK Store segítségével újabb alkalmazásokat tölthet le.

A ZOE bárhol tölthető
Amikor azt mondjuk, hogy a ZOE a mindennapokra készült, akkor többek között arra is gondoltunk, hogy szinte bárhol tölthető: otthon, munkahelyen, bevásárlóközpontban, és egyre több helyen. A CaméléonTM rendszer alkalmazkodik a töltőáramhoz, legyen az egy- vagy háromfázisú, akár 43 kW. A töltési idő a csatlakozástól függ. 30 perc alatt akár 120 km* távolságra elegendő akkutöltöttséget is elérhet.

Új, Z.E. 40 akkumulátor és motor
Az új, Renault által fejlesztett Lítium-ion akkumulátor olyan innovatív technológiával készült, amely lehetővé teszi, hogy kétszeres kapacitás mellett a mérete azonos maradhasson. Ugyanazok az előnyei, amik a 22kWh-s akkumulátornak: az aktuális töltöttségi szinttől független könnyű töltés, karbantartásmentes és az életciklusa végén újrahasznosítható. A padló alatt elhelyezve nem foglalja el az értékes helyet sem az utastérben, sem pedig a csomagtartóban.

A rugalmas és csendes motorok nagymértékben hozzájárulnak a Renault ZOE vezetési élményéhez. Igazán szellemes, kompakt, megbízható és nagyon kellemes használni, különösen a már az indulástól rendelkezésre álló maximális nyomaték teszi élvezetessé a vezetést, hiszen dinamikusan, egyenletesen gyorsul. Az autó teljesítménye verziótól függően 65-68 kW.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagElektromos

Hengerűrtartalom0 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk