Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Továbbra is szeretettel várjuk! Gépjármű értékesítés és szerviz hétköznap 08:00 – 17:00 között tart nyitva! További részletek >>
Online értékesítési tanácsadás! Intézze szalonlátogatását virtuálisan, otthona kényelméből, videóhíváson keresztül. További részletek >>>

Renault ZOE (elektromos) 7 849 000 Ft-tól

Fedezze fel az Új Renault ZOE-t!

A városi elektromos kisautó, amely felvillanyozza a mindennapjait! Modern és dinamikus dizájn, karakteres vonalak és egy csipet pimaszság... Az Új ZOE személyisége felrázza a hétköznapokat. Minden elemében elektromos!

Válassza az új Renault ZOE-t!

Új Renault ZOE R135 most akár 2 500 000 Ft állami + 1 500 000 Ft Renault támogatással, már 7 849 000 Ft-tól az Öné lehet!* Vegye igénybe az akár FIX 1,99% THM finanszírozási ajánlatot!**


*A kedvezmény 2020. 05. 21-től a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, minden Új Renault ZOE R135 gépkocsira, metálfényezés opció választása esetén, magánszemélyek és jogi személyek részére, az alábbi feltételekkel. A feltüntetett kedvezmény a „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatására” vonatkozó sikeres pályázat alapján elnyerhető 2 500 000 Ft támogatást, és a gépkocsi hivatalos listaárából adott további 1 500 000 Ft árengedményt tartalmaz. Az állami támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyújtja, a támogató által meghatározott feltételekkel. A Renault és az Autócentrum Szabó Kft. a pályázat eredményéért nem vállal felelősséget. Az állami támogatás 2020. június 15-től igényelhető és a pontos feltételei az alábbi oldalon tekinthetők meg: https://elektromobilitas.ifka.hu/

**A finanszírozási ajánlat a 2020.05.01. után megkötött szerződésekre vonatkozik Új Renault ZOE ZEN vagy INTENS Z.E. R135 verzió esetében és visszavonásig érvényes. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 1,95%, devizanem: forint, önerő minimum: 40%, futamidő: maximum 60 hó, THM: fix 1,99%, konstrukció: zárt és nyílt végű pénzügyi lízing. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www. unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetők el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedésünket.

Felvillanyozó élmények
Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a mindennapokat egyszerűsítő, csúcstechnológiás megoldásokkal szolgálhassanak, éppen ezért az Új ZOE a Renault összes modern innovációját kínálja. Az Új ZOE hűtőrácsán, az embléma mögött található, Combo CCS csatlakozóval Európa bármely töltőállomásához csatlakozhat. Szerelje fel a 7,4 kW-os Wallbox* egységet, és töltse fel otthon gyorsan Új ZOE-ját. Az autó vásárlásakor kapott 3-as kábelhez csatlakoztatva a feltöltés 0-ról 100%-ra 9 óra 25 perc alatt fejeződik be.


Z.E. 50 akkumulátor
Az Új ZOE 52 kWh teljesítményű akkumulátorával akár 395 km-t (WLTP*) is megtehet egy feltöltéssel. * WLTP hatótávolság (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, szabványosított ciklus: 57% városi vezetés, 25% külvárosi vezetés, 18% országúti vezetés) a 15"-os felnikkel szerelt Új ZOE Life verzió esetén.


R135 villanymotor (100 kW)
A 136 lóerős elektromos motorral dinamikus és egyszerre nyugodt vezetési élményben lesz része! A választható B üzemmód a városi közlekedés során magasabb szintű lassulást idéz elő, így csak ritkábban kell használnia a fékpedált és még nyugodtabban vezethet.

VEZETÉSTÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK
A minden körülmények között biztonságos vezetés érdekében az Új ZOE számos vezetéstámogató technológiával van ellátva, amelyek fokozzák a biztonságot és könnyű manőverezést tesznek lehetővé. Spóroljon az idejével!Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

Egyedi színek, full LED fényszórók, C-alakú fényjegyek és krómozott hűtőrács… Az Új ZOE karakteres kialakítása egyéniséget sugároz.

Belső dizájn

Elegáns és csúcstechnológiás belső tér
Újragondolt műszerfal, gondosan kidolgozott részletek, kényelmes ülések, tágas tárolóhelyek... Foglaljon helyet a 100%-ban újrahasznosított textillel bevont ülésekben, amely egyszerre biztosít kényelmet és védi a környezetet.


Újrahasznosított anyagból készült kárpit
Foglaljon helyet a kényelmes és hívogató utastérben, amely 100%-ban újrahasznosított anyagával egyszerre biztosítja a kényelmet és a környezet védelmét. A kárpithoz hasonlóan 100%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmazó utastérben nagy képernyők, krómozott elemek és számtalan tárolóhely található.

Indukciós telefontöltő
Helyezze telefonját a középső konzol alá. Így egyszerűen, vezeték nélkül töltheti okostelefonját, amíg Ön vezet.* *Vezetéknélküli töltés csak Qi képes okostelefonnal lehetséges.


10"-os digitális műszeregység
Legyen tisztában utazásának adataival: fogyasztás, vezetéstámogató rendszerek, navigáció vagy az aktuálisan rendelkezésre álló hatótávolság.

Innovatív és rugalmas

A Renault EASY CONNECT ajánlata elérhető közelségbe hozza az egyszerűen használh élményt.

EASY LINK 9,3"-os érintőképernyő
Az EASY LINK online fedélzeti rendszer segítségével az autó különböző funkcióit egyetlen felületen kezelheti.


Optimális útvonaltervezés, a telefonhívások biztonságos fogadása Bluetooth használatával, kedvenc rádióállomások beállítása vagy az okostelefon alkalmazásainak használata (Waze, Google Térkép vagy Spotify…) közvetlenül az autó képernyőjén az Android Auto™ és az Apple CarPlayTM alkalmazásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően.

Az EASY LINK képernyőjén elérhető, a Tom Tom szolgáltatásokhoz* közvetlenül kapcsolódó beépített navigáció számos információt biztosít, valós időben: forgalmi dugók, veszélyek, időjárás, töltőállomások elhelyezkedése és elérhetősége...

Nem biztos az úticélja pontos címében? A Google-címkeresés* segít, elegendő két vagy három kulcsszót megadnia. A Google Térkép is ilyen egyszerűen és hatékonyan használható!

Mindig a legfrissebb térképeket használhatja
Induljon útnak teljes nyugalommal: a térképek és a rendszer frissítése (300 MB-ig) 3 éven keresztül automatikusan és ingyenesen történik. Ráadásul a kedvencként megjelölt ország térképe is automatikusan frissül. Önnek semmit sem kell tennie! A Renault EASY CONNECT áruházban könnyedén frissítheti az egyéb európai országok térképeit is, illetve módosíthatja a kedvenc országát.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk