Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault TALISMAN 8 199 000 Ft-tól

Lépjen be az elegancia és az érzékiség világába!

Játssza ki a csábítás kártyát!
Kifinomult eleganciájára jellemző dinamikus vonalvezetésével, krómozott elemeivel, határozott orr-részével és high-tech fényjegyeivel a Renault TALISMAN rögtön kitűnik a tömegből.

Lépjen be az elegancia és az érzékiség világába!
Üljön be az autóba és helyezze magát kényelembe! A Renault TALISMAN utasterét úgy terveztük meg, hogy az garantálja az Ön én utastársainak kényelmét.

Vezessen nyugodtan!
Aktív vészfékező rendszer, biztonságos követési távolságra figyelmeztető rendszer, holttérfigyelő... A Renault TALISMAN volánja mögött ülve számos vezetéssegítő rendszer válik elérhetővé.

Élvezze az intenzív vezetés élményét!
Varázsoljon egyedivé minden utat a MULTI-SENSE® rendszerrel! Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő üzemmódot, és hagyja, hogy az autó elvezesse a vezetési élményeknek az új világába!

Külső dizájn

Renault TALISMAN: egy kifinomult és elegáns modell
Tűnjön ki a tömegből! Robusztus, mégis kifinomult sziluettje, elegáns utastere és egyedi fényjegyei mind tovább fokozzák a Renault TALISMAN modellre jellemző, a dinamikus szedánoknál megszokott temperamentumot.

Adja át magát a vezetésnek
Fedezze fel a kivételes kényelem és vezetési élmények jelentette örömöket. Fürge motor, adaptív felfüggesztés, intelligens 4CONTROL futómű, hangulatvilágítás az utastérben, masszázs funkcióval ellátott ülés: a MULTI-SENSE® rendszernek köszönhetően minden funkciót ön szabályozhat.

Belső dizájn

Lépjen be a Renault TALISMAN világába!
Lazítson, egy Renault TALISMAN-ban utazik. Ergonomikus kialakítású üléseivel és innovatív vezetéstámogató rendszereivel ez az új generációs szedán kivételes kényelmet biztosít. Tágas utastere rendkívül csábító és hívogató – az autóba ülve teljesen maga mögött hagyhatja a stresszes hétköznapokat.

A Renault TALISMAN utastere hívogató és csábító
Csak lépjen közelebb a Renault TALISMAN ajtajához – a jármű felismeri Önt. A nappali menetfény felkapcsolódik, az utastér világítása aktiválódik, a visszapillantó tükrök kihajtódnak. Amint kinyitja az ajtókat, az oldalsó irányjelzők is felvillannak. Az ülések a legutóbb beállított helyzetbe állnak, valamint a multimédia rendszer érintőképernyője üdvözli Önt. Az úticélt elérve a vezetőülés 5 cm-rel hátrébb csúszik, megkönnyítve az autóból való kiszállást. Amint eltávolodik az autótól, a Renault TALISMAN ajtói automatikusan lezárnak, és az utastér jellegzetes világítása még egy alkalommal felvillan.

Az ülések szinte körülölelik az autóban utazókat.
Élvezze a pihentető utazást! A Renault TALISMAN ülései ostorcsapás elleni fejtámlákkal vannak ellátva, amelyek csökkentik a nyaki fájdalmakat, valamint ütközés esetén megakadályozzák az ostorcsapás hatás kialakulását. A vezetőülés masszázsfunkciója azonnal ellazítja Önt a deréktájéktól a hát felső részéig. Ezen felül az ülés folyamatosan szellőztethető és fűthető, így a külső hőmérséklettől függetlenül élvezheti a személyre szabott hőkomfortot!

A légszennyezettség-érzékelő és szűrő folyamatosan tisztítja az Ön által be- és kilélegzett levegőt.
A légbefúvó rendszer paramétereit az R-LINK 2 multimédia rendszer kezelői felületén keresztül lehet módosítani. A légszennyezettség-érzékelőnek köszönhetően egy szűrő képes kiszűrni a levegőben található mikrorészecskéket. A szűrő emellett megakadályozza, hogy a kipufogó gázok, a por és a különböző pollenek bejussanak az utastérbe. Amennyiben a rendszer rendkívül magas légszennyezettséget észlel – például ha egy alagútban vagy egy rendkívül szennyező jármű mögött halad – az autó légrendszere automatikusan zártkörű üzemmódra vált.

Jellemzők

Adja át magát a vezetésnek! Multi-Sense®
Fedezze fel a kivételes kényelem és vezetési élmények jelentette örömöket. Fürge motor, adaptív felfüggesztés, intelligens 4CONTROL futómű, hangulatvilágítás az utastérben, masszázs funkcióval ellátott ülés: a MULTI-SENSE® rendszernek köszönhetően minden funkciót ön szabályozhat.

Kezelje a MULTI-SENSE® funkcióit gyorsan és egyszerűen
A MULTI-SENSE® menü könnyedén elérhető az R-LINK 2 multimédia rendszer képernyőjén keresztül. A kívánt vezetési mód kiválasztásához használja a középső konzolon található forgókapcsolót. De egy gyorsválasztó gomb segítségével két kedvenc üzemmódját egyetlen gombnyomással is kiválaszthatja.

4CONTROL: váltson négykerék-kormányzásra!
Élvezze a 4CONTROL futómű által biztosított kivételes kezelhetőséget és stabilitást! A futómű adaptív rendszere másodpercenként több mint 100 alkalommal módosít a kerekek szögén. A hátsó kerekek akár 3,5°-os szögben is elfordulhatnak, melynek köszönhetően a jármű manőverezési képessége és stabilitása rendkívüli mértékben javul, és az autó fordulóköre is jelentősen csökken. Az eredmény: ez az elegáns szedán városi környezetben egy kisautó manőverezhetőségével bír.

R-LINK 2 multimédia rendszer
Fedezze fel a legújabb generációs fedélzeti rendszerek világát! Az on-line kapcsolattal rendelkező R-LINK 2 rendszernek a középkonzolba integrált képernyője harmonikusan illeszkedik az utastérbe, emellett az intuitív kezelőfelületén keresztül a Renault TALISMAN minden funkciója könnyedén elérhető.

Az R-LINK 2 rendszerrel kivételes utazási élményben lehet része
Az R-LINK 2 rendszer egyszerű és könnyen kezelhető kezelői felületének segítségével az autó belső tere számos szempont szerint testre szabható. Módosítsa a kezelői képernyők színét, a megjelenő információkat és a kijelzés stílusát. A kezdőoldal, a rádió, a navigációs rendszer, a klíma, sőt még az ülések és a MULTI-SENSE® rendszer paramétereit is tetszés szerint módosíthatja, így egy személyre szabott környezetben utazhat. Egyetlen kattintással akár 6 különböző felhasználói profil is elmenthető. Néhány kattintással bárki betöltheti saját multimédiás tartalmát, saját navigációs beállításait vagy a vezetéssegítő rendszerek megszokott paramétereit.

Maradjon kapcsolatban a világgal mindig és mindenhol
Amint beül a Renault TALISMAN volánja mögé, a Bluetooth kihangosító funkcióval rendelkező R-LINK 2 multimédia rendszer azonnal kapcsolódik mobiltelefonjához. Az elöl és hátul is elérhető USB-csatlakozós gyorstöltőknek köszönhetően hordozható eszközeit is könnyedén feltöltheti. Az SD kártyafoglalatnak és a videokábel bemenetnek köszönhetően megtekintheti fényképeit és videóit** vagy meghallgathatja kedvenc zenéit. A hangvezérléses funkciónak köszönhetően vezetés közben is biztonságosan vezérelheti a multimédia rendszert. Az SMS to Speech vagy Text to speech funkciókkal felolvastathatja SMS üzeneteit, e-mail vagy Facebook üzeneteit.

Innovatív technológia az autóban
Élvezze az utazás minden pillanatát a Renault TALISMAN volánja mögött! A minél élvezetesebb és kényelmesebb közlekedés érdekében az autót a legújabb és leginnovatívabb műszaki megoldásokkal szereltük fel.

Easy Park parkolássegítő rendszer
Szűkös parkolóhely? Engedje át a kormányt az Easy Park rendszernek! A rendszer felméri a rendelkezésre álló helyet és kijelöli az ideális ívet. Önnek semmi mást nem kell tennie, csupán a gáz- és fékpedál segítségével megválasztani a megfelelő sebességet. Az autó elején, hátulján, valamint oldalán körben elhelyezett érzékelők a tolatókamerával együtt 360 fokos védelmet biztosítanak a járdán található fém oszlopok és a többi járművel szemben.

Automata Renault Kártya
A Renault TALISMAN teljesen újragondolt Automata Renault Kártyája számos innovatív funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a kéz nélküli nyitási lehetőség is, amellyel egyben az autó üdvözlő funkcióját is aktiválja. Ráadásul a motor beindításához sincs többé szükség slusszkulcsra! Csupán lépjen rá a fékpedálra, és közben nyomja meg a « Start » gombot. Az autó zárjainak lezárásához csak elég eltávolodni a járműtől. A zárak lezáródásáról hang és fényjelzés is tájékoztat.

Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Vége a váratlan visszagurulásnak és lefulladásnak! A Renault TALISMAN modelleket olyan emelkedőn elindulást segítő rendszerrel szereltük fel, amellyel gyerekjáték lesz a meredekebb lejtőkön való elindulás. A szintérzékelőkkel ellátott, intelligens rendszernek köszönhetően a Renault TALISMAN két másodpercig mozdulatlan marad a fékpedál felengedése után is, biztosítva a nyugodt elindulást.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


SAVE 20 %
9 165 000 Ft
7 350 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2016

Készleten

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1598 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk