Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault ESPACE 11 299 000 Ft-tól

High-tech crossover

Fedezze fel újra a komfortot
Helyezze magát kényelembe az Új Renault ESPACE komfortos üléseinek egyikében. Különleges Panoramique Lumière® szélvédője fényben úszó utasteret biztosít.

Irányítsa az érzelmeit!
A legújabb motorválasztéknak és a Renault MULTI-SENSE® rendszernek köszönhetően igazán egyedi vezetési élményben lesz része. A motorok koncentrált hatékonysága kivételes vezethetőséget biztosít.

Közlekedés teljes nyugalomban
A Renault ESPACE a legjobb színvonalú aktív és passzív biztonsági rendszerekkel van ellátva. Az innovatív eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak, amennyiben az autóban ülők biztonságát veszély fenyegeti

Lelkesítő dizájn
Az egyedi vonalvezetés, a határozott formák, a robusztus és harmonikus dizájn mind fokozzák az Új Renault ESPACE igazán elegáns és egyedi crossover-karakterét;Lépjen be az érzékek világába!

Külső dizájn

Új Renault ESPACE: a crossover-szellemiség
Felébreszti az érzékeket... Áthatja az esztétikum! Az egyedi vonalvezetés, a határozott formák, a robusztus és harmonikus dizájn mind fokozzák az Új Renault ESPACE crossover-karakterét. Elegánsabb és egyedibb mint valaha! Lépjen be az érzékek univerzumába!

Hagyja magát elcsábítani! A magas övvonal, a markáns vállak, az egyenletes tetővonal és a jellegzetes fényszórók lenyűgözően egyedivé és izgalmassá teszik az Új Renault ESPACE megjelenését!

Belső dizájn

Belső dizájn
Legyen minden egyes utazás egy-egy külön emlék! Az utastér minőségi anyagainak és technológiai felszereltségének köszönhetően minden út alkalmával új és izgalmas élményekkel gazdagodhat. Az Új Renault ESPACE volánja mögött ülve megszűnnek az időkorlátok: az idő mostantól Önnek dolgozik!

Az Új Renault ESPACE belső tere igazán hívogató. Élvezze a minőségi anyagoknak és a részletgazdag kidolgozásnak köszönhető komfortérzetet. A belső teret a privát repülőgépek hangulata és a skandináv dizájn ihlette. Az utastér egyszerre világos, barátságos és modern a technológiai felszereltségnek köszönhetően.

Lépjen be az XXL nyugalom és kényelem univerzumába! Az Új Renault ESPACE belső terének minden részlete úgy lett kidolgozva, hogy biztosítsa a benn ülők maximális nyugalmát és kényelmét. Utasai a második sorban a szegmens legnagyobb lábterével büszkélkedhetnek. A harmadik sorban található további két ülésnek köszönhetően akár heten is utazhatnak a legnagyobb kényelemben. Engedje be a fényt az utastérbe! A több, mint 2,8 m2 felülettel rendelkező, különleges Panoramique Lumière® szélvédő fényt hoz a szürke hétköznapokba.

Jellemzők

Lépjen be a luxus és modern technológia világába! Hogy megkönnyítsük mindennapjait, az Új Renaul ESPACE számos nélkülözhetetlen fedélzeti rendszert rejt magában. Legyen minden út egy felejthetetlen élmény!

Renault MULTI-SENSE® – Élet az utastérben!
Használja ki a MULTI-SENSE® rendszer egyedülálló paraméterezési lehetőségeit! Sportos élményekre vágyik? Esetleg nyugalmas napot szeretne? Vagy hatékonyan autózna? Az Új Renault ESPACE alkalmazkodik hangulatához, hiszen az autó menetdinamikáját Ön állíthatja be az elérhető öt mód közül választva, amelyek a „kényelmes” fokozattól a „sportosig” terjednek. Azért, hogy teljesen testre szabhassa az utazás élvezetét, a következőket szabályozhatja: a belső megvilágítás színét, az információk megjelenítésének módját a kezelőképernyőkön, a motor akusztikáját, a rugózás feszességét... Varázsolja minden útját még intenzívebb élménnyé!

4CONTROL® technológia a tökéletes kanyarvételért
Renault 4CONTROL®; egy újabb innovatív megoldás A Renault által kifejlesztett exkluzív futómű mind a 4 kereket kormányozza, így az Új Renault ESPACE agilisebb és sokkal kezelhetőbb. Városban a 4CONTROL® futómű a hátsó kerekek kormányzásába segít be, így az autó alacsony sebességnél a kisebb helyeken is könnyen manőverezhető. Országúton a 4 kormányzott keréknek köszönhetően növekszik a tapadás, hiszen a rendszer nem csak az út felszínének minőségéhez, de az Ön vezetési stílusához és mozdulataihoz is alkalmazkodik, így növelve az autó stabilitását.

Easy Park Assist csomag
Szűkös parkolóhely? Gyerekjáték az Easy Park Assist számára! A rendszer felméri a rendelkezésre álló helyet és kijelöli az ideális ívet. Az autó elején, hátulján, valamint oldalán körben elhelyezett érzékelők a tolatókamerával együtt 360 fokos védelmet biztosítnak parkoláskor.

Intenzív utazási élmény az R-LINK 2 rendszerrel
Maradjon kapcsolatban a világgal az új R-LINK 2 multimédiás tablet segítségével! A nagyméretű 8,7"-os érintőképernyőjének és az újragondolt, ergonomikus kialakításának köszönhetően a rendszer rendkívül intuitív, így könnyen használható.

Multimédia a legfelsőbb szinten
Fedezze fel a megújult fedélzeti rendszer nyújtotta előnyöket! Hogy Önnek még könnyebb és kényelmesebb legyen használni, a rendszer minden részletét továbbfejlesztettük. Az R-LINK 2 rendszer magában foglalja a klasszikus gyárilag telepített alkalmazásokat: TomTom 3D navigáció, rádió, zenelejátszás, információk az autó beállításairól, online szolgáltatások... Ráadásul a rendszert saját igényei szerint tudja testreszabni. Válassza ki, hogy mely alkalmazások jelenjenek meg a kezdőképernyőn és hozzon létre akár 6 felhasználói profilt, amelyekbe elmentheti kedvenc vezetési és MULTI-SENSE® beállításait. Egyszerű és intuitív felhasználói felület, érthető menürendszer, nagy ikonok és hangvezérlés várja Önt. Használja ki a kiváló multimédiás rendszer funkcióit!

Válassza a nyugalmat!
Az Új Renault ESPACE modellek esetében a kiváló vezetési élmény és a biztonság kéz a kézben járnak, hiszen számos, a vezetést megkönnyítő biztonsági rendszert építettünk be az autókba. Ezek a biztonsági rendszerek segítenek, figyelik az Ön reakcióit és szükség esetén beavatkoznak, így megteremtve az optimális vezetési környezetet. Élvezze a vezetést a létező legfejlettebb biztonság mellett!

Aktív és passzív védelem minden utasnak
Ön és utasainak biztonsága érdekében az Új Renault ESPACE megerősített karosszériával rendelkezik. Emellett pedig 6 légzsák (első, oldal és függöny fej- és mellkasvédelem), erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott biztonsági övek, ostorcsapás elleni fejtámlák, valamint 3 Isofix gyerekülés-rögzítési pont gondoskodik az autóban ülők biztonságáról.

Biztonság csomag
Az Új Renault ESPACE kockázatosabb szituációkban figyelmezteti a veszélyre, de szükség esetén be is avatkozik. Ha nem tartja a megfelelő követési távolságot az Ön előtt haladó autóhoz képest, a követési távolságra figyelmeztető rendszer ezt azonnal jelzi. Ha pedig városi közlekedés során az Ön előtt haladó autó hirtelen fékez, és emiatt fennáll az ütközés veszélye, az aktív vészfékező rendszer beavatkozik, így segít elkerülni a balesetet.

Nyugodt utazás a Visio System® csomaggal
A Visio System® egy high-tech másodpilótaként három funkciójával biztosítja Ön és utasai biztonságát: a közlekedési táblákat felismerő rendszer figyelmeztet a sebességtúllépésre, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer országúton és autópályán tesz jó szolgálatot, míg a tompított és a távolsági fény automatikus kapcsolása a mindennapi közlekedést könnyíti meg.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk