Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault TRAFIC COMBI 9 039 000 Ft-tól

Utazásra csábít!

Kösse össze a kellemest a hasznossal!
A megújult Renault TRAFIC COMBI sosem látott módon alkalmazkodik minden igényhez.

Utazzon a lehető legjobb körülmények között!
A Renault TRAFIC COMBI innovatív megoldásokkal biztosítja az autóban ülők kényelmét.

Válassza a testreszabható belsőt!
Használja ki a Renault TRAFIC COMBI-ban rendelkezésre álló teret! Ez a sokoldalú jármű minden igényt és szükségletet kielégít.

Kivételes biztonság
A Renault TRAFIC COMBI-ban a legújabb biztonsági rendszerek gondoskodnak az ön és utasai épségéről. Ezen rendszerek között megtalálható az új generációs ESC is, amely segít a sofőrnek az autó stabilitásának megtartásában és a nyomvonal biztonságos korrigálásában.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

A Renault TRAFIC COMBI harmonikus vonalvezetése és dinamikus formavilága magában hordozza a mindennapok lendületét. Fedezze fel az új dizájnt!

Belső dizájn

A Renault TRAFIC COMBI dinamizmust hoz a mindennapokba.

Páratlan helykínálat az ön igényeire szabva
Nagy a család? Vagy személyszállítással foglalkozna? A Renault TRAFIC COMBI minden igényt képes kielégíteni! Válassza ki az önnek megfelelő összeállítást!

Akár 9 utas!
Akár 9 fő is kényelmesen utazhat! Válassza ki az önnek megfelelő kialakítást: egyszemélyes utasülés vagy kétszemélyes üléspad elöl, egy vagy két háromszemélyes üléssor hátul. A Renault TRAFIC COMBI-val kényelmesen együtt utazhat az egész család.

Tágas és variálható csomagtér
Használja ki a tágas és variálható csomagtérben rejlő lehetőségeket! A Renault TRAFIC COMBI-ban biztosan talál helyet az ön és utasai csomagjainak. Akár 3400 liternyi csomagteret is nyerhet, ami nagy segítség lehet az utazások során.

Jellemzők

Dobja fel a hangulatot az autóban az R&Go és Media Nav Evolution rendszerekkel!
Hallgassa kedvenc zenéit az audiostreaming funkcióval, telefonáljon kihangosítóval, használja a valós idejű navigációt... A Renault TRAFIC COMBI számos innovatív megoldást kínál az utazások megkönnyítéséhez és élvezetesebbé tételéhez.

Media Nav Evolution: egyszerű, de hasznos multimédia rendszer
Maradjon kapcsolatban a világgal! A Bluetooth®-kompatibilis Media Nav Evolution multimédia rendszer lehetővé teszi az audiostreamingen keresztüli zenehallgatást és a telefon kihangosítását. A kormány mögött található kezelőszerveknek és a 7"-os érintőképernyőnek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja kedvenc rádióállomását és beállíthatja a hangerőt. A műszerfalon található USB- és Jack-csatlakozók segítségével külső zenelejátszót is csatlakoztathat a rendszerhez. A rendszer része a Nav & GO navigáció is, amely a 2D és a 2,5D Madártávlati megjelenítést is támogatja az optimális célbajutás érdekében.

Innovatív megoldások – az ön szolgálatában
Vezessen nyugodtan és biztonságosan! A Renault TRAFIC COMBI gazdag felszereltségének köszönhetően minden út kényelmes és zökkenőmentes.

Tolatóradar és -kamera
Mostantól gyerekjáték a manőverezés! A tolatóradarnak és -kamerának köszönhetően precízen parkolhat – a kamera képe a visszapillantó tükörben, vagy a Media Nav Evolution rendszer képernyőjén jelenik meg.

Sebességszabályozó és -korlátozó
A sebességkorlátozóval beállíthatja az átlépni nem kívánt maximális sebességet, míg a tempomattal megadhatja a tartani kívánt utazósebességet. A kormányon elhelyezett gombokkal a rendszer menet közben is könnyedén szabályozható.

Induljon útnak teljes nyugodtsággal!
Utazzon biztonságban! A Renault TRAFIC COMBI-ban a legújabb biztonsági rendszerek állnak rendelkezésre.

Passzív biztonság
Megerősített karosszéria, programozott frontlégzsákok, előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek, oldal- és függönylégzsákok... A Renault TRAFIC COMBI gondoskodik az autóban ülők maximális biztonságáról. A gyermekek biztonságáról a második üléssor szélső ülésein rendelkezésre álló ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok gondoskodnak.

Dinamikus menetstabilizátor
Utazzon biztonságosan a legújabb generációs ESC menetstabilizátornak köszönhetően. A rendszer képes a vontatmány beszitálását is észlelni, így segít a sofőrnek az autó stabilitását megtartani és biztonságosan korrigálni a jármű nyomvonalát.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk