Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault TRAFIC COMBI 8 639 000 Ft-tól

Utazásra csábít!

Kösse össze a kellemest a hasznossal!
A megújult Renault TRAFIC COMBI sosem látott módon alkalmazkodik minden igényhez.

Utazzon a lehető legjobb körülmények között!
A Renault TRAFIC COMBI innovatív megoldásokkal biztosítja az autóban ülők kényelmét.

Válassza a testreszabható belsőt!
Használja ki a Renault TRAFIC COMBI-ban rendelkezésre álló teret! Ez a sokoldalú jármű minden igényt és szükségletet kielégít.

Kivételes biztonság
A Renault TRAFIC COMBI-ban a legújabb biztonsági rendszerek gondoskodnak az ön és utasai épségéről. Ezen rendszerek között megtalálható az új generációs ESC is, amely segít a sofőrnek az autó stabilitásának megtartásában és a nyomvonal biztonságos korrigálásában.

Külső dizájn

A Renault TRAFIC COMBI harmonikus vonalvezetése és dinamikus formavilága magában hordozza a mindennapok lendületét. Fedezze fel az új dizájnt!

Belső dizájn

A Renault TRAFIC COMBI dinamizmust hoz a mindennapokba.

Páratlan helykínálat az ön igényeire szabva
Nagy a család? Vagy személyszállítással foglalkozna? A Renault TRAFIC COMBI minden igényt képes kielégíteni! Válassza ki az önnek megfelelő összeállítást!

Akár 9 utas!
Akár 9 fő is kényelmesen utazhat! Válassza ki az önnek megfelelő kialakítást: egyszemélyes utasülés vagy kétszemélyes üléspad elöl, egy vagy két háromszemélyes üléssor hátul. A Renault TRAFIC COMBI-val kényelmesen együtt utazhat az egész család.

Tágas és variálható csomagtér
Használja ki a tágas és variálható csomagtérben rejlő lehetőségeket! A Renault TRAFIC COMBI-ban biztosan talál helyet az ön és utasai csomagjainak. Akár 3400 liternyi csomagteret is nyerhet, ami nagy segítség lehet az utazások során.

Jellemzők

Dobja fel a hangulatot az autóban az R&Go és Media Nav Evolution rendszerekkel!
Hallgassa kedvenc zenéit az audiostreaming funkcióval, telefonáljon kihangosítóval, használja a valós idejű navigációt... A Renault TRAFIC COMBI számos innovatív megoldást kínál az utazások megkönnyítéséhez és élvezetesebbé tételéhez.

Media Nav Evolution: egyszerű, de hasznos multimédia rendszer
Maradjon kapcsolatban a világgal! A Bluetooth®-kompatibilis Media Nav Evolution multimédia rendszer lehetővé teszi az audiostreamingen keresztüli zenehallgatást és a telefon kihangosítását. A kormány mögött található kezelőszerveknek és a 7"-os érintőképernyőnek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja kedvenc rádióállomását és beállíthatja a hangerőt. A műszerfalon található USB- és Jack-csatlakozók segítségével külső zenelejátszót is csatlakoztathat a rendszerhez. A rendszer része a Nav & GO navigáció is, amely a 2D és a 2,5D Madártávlati megjelenítést is támogatja az optimális célbajutás érdekében.

Innovatív megoldások – az ön szolgálatában
Vezessen nyugodtan és biztonságosan! A Renault TRAFIC COMBI gazdag felszereltségének köszönhetően minden út kényelmes és zökkenőmentes.

Tolatóradar és -kamera
Mostantól gyerekjáték a manőverezés! A tolatóradarnak és -kamerának köszönhetően precízen parkolhat – a kamera képe a visszapillantó tükörben, vagy a Media Nav Evolution rendszer képernyőjén jelenik meg.

Sebességszabályozó és -korlátozó
A sebességkorlátozóval beállíthatja az átlépni nem kívánt maximális sebességet, míg a tempomattal megadhatja a tartani kívánt utazósebességet. A kormányon elhelyezett gombokkal a rendszer menet közben is könnyedén szabályozható.

Induljon útnak teljes nyugodtsággal!
Utazzon biztonságban! A Renault TRAFIC COMBI-ban a legújabb biztonsági rendszerek állnak rendelkezésre.

Passzív biztonság
Megerősített karosszéria, programozott frontlégzsákok, előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek, oldal- és függönylégzsákok... A Renault TRAFIC COMBI gondoskodik az autóban ülők maximális biztonságáról. A gyermekek biztonságáról a második üléssor szélső ülésein rendelkezésre álló ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok gondoskodnak.

Dinamikus menetstabilizátor
Utazzon biztonságosan a legújabb generációs ESC menetstabilizátornak köszönhetően. A rendszer képes a vontatmány beszitálását is észlelni, így segít a sofőrnek az autó stabilitását megtartani és biztonságosan korrigálni a jármű nyomvonalát.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1997 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1997 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1997 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1997 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk