Érd,Kis-Duna utca 9.

Renault SCENIC 5 599 000 Ft-tól

A családi autók új generációja

Érzéki dizájn
Ki mondta, hogy egy egyterű autó nem lehet érzéki? A Renault SCENIC nagy, 20’’-os kerekeivel, döntött szélvédőjével, eredeti vonalvezetésével és egyedi fényjegyeivel új értelmet ad a dizájn fogalmának.

Használja ki az autó variálhatóságát!
Csúsztatható középkonzol, kesztyűtartó fiók elöl, lehajtható asztalkák hátul – az ötletes Easy Life tárolókkal a Renault SCENIC megkönnyíti az életét. Használja ki a variálhatóság előnyeit! A One-Touch vezérlésnek köszönhetően pillanatok alatt sík csomagtérpadló áll rendelkezésére.

Innovatív megoldások
Használja ki a felsőkategóriás felszereltségnek köszönhető technológiákat! Biztonsága érdekében - Renault járművön elsőként - egyszerre találhatja meg a sávelhagyásra figyelmeztető, a gyalogosérzékelővel ellátott aktív vészfékező, valamint a fáradtságfigyelő rendszereket. A MULTI-SENSE® és a színes head-up display páratlan vezetési élményt biztosít.

Külső dizájn

Szeretne szakítani a szokványossal? Merész arányainak és modern vonalvezetésének köszönhetően a Renault SCENIC új értelmet ad a dizájnnak. Ön különleges, ahogy a SCENIC is.

Érezze az érzéki vonalakat!
Lendületes vonalvezetés, megújult arányok, egyterű megjelenés hatalmas szélvédővel… A Renault SCENIC-ben Ön sem marad észrevétlen

20"-os felnik
A Renault SCENIC széria keréktárcsái azonnal felismerhetőek. A nagy kerekek aerodinamikus hatást és modern külsőt kölcsönöznek a járműnek.

Kéttónusú karosszériafényezés
A Renault SCENIC az a - Kéttónusú karosszériafényezést kategóriájában egyedüliként kínáló - jármű, amely az Ön stílusát modernitással és dinamizmussal elegyíti.

Belső dizájn

Élvezze a közös élmények pillanatait!
Tervezőmérnökeink minden szaktudásukat mozgósították, hogy a Renault SCENIC fedélzetén minden egyes utazást a nyugalom perceivé változtassanak.

Panoráma üvegtető
Árassza el fénnyel a Renault SCENIC utasterét: válassza az üvegből készült fix panorámatetőt! Középső kereszttartó nélkül kényelmesen és szabadon gyönyörködhet a tájban.

Formák és anyagok összhangja
Letisztult műszerfal, magas szintű ergonómia, hatalmas belső tér, minőségi anyagok – a Renault SCENIC fedélzetén prémium környezetben érezheti magát.

One-Touch átalakíthatóság egy gombnyomásra
Alakítsa át a Renault SCENIC-et egyetlen szempillantás alatt! One-Touch variálhatóságának köszönhetően a hátsó ülések egyetlen gombnyomással lehajthatóak. Tehát igazán nagy méretű csomagtérrel rendelkezik.

Jellemzők

Használja ki a tágas belsőt!
Élhető egyterű: a Renault SCENIC-et arra tervezték, hogy megkönnyítse utazásait. Használja ki a tágas belsőt és az Easy Life újító felszereltségeit.

One-Touch átalakíthatóság egy gombnyomásra
Alakítsa át a Renault SCENIC-et egyetlen szempillantás alatt! One-Touch variálhatóságának köszönhetően a hátsó ülések egyetlen gombnyomással lehajthatóak. Tehát igazán nagy méretű csomagtérrel rendelkezik.

Csúsztatható középkonzol
A Renault SCENIC ikonikus felszereltségét, a csúsztatható középkonzolt is újraterveztük, hogy saját igényei szerint alakíthassa ki vezetőhelyét. A figyelem középpontjába a sofőrt helyeztük, ez határozza meg a "pilótafülke" hangulatot.

Válassza a kényelmet!
A Renault SCENIC volánja mögött bárhova eljuthat! Szakembereink rendkívüli tudásának és tapasztalatának köszönhetően a Renault SCENIC-kel felfedezheti az igazán kényelmes vezetést.

Innovatív megoldások
A csúcskategóriás, legújabb technológiákkal felszerelt Renault SCENIC a vezetés élményének új dimenzióival ismerteti meg önt.

MULTI-SENSE® technológia
Nemcsak önnek változhat a hangulata, a Renault SCENIC-nek sem mindig ugyanolyan! A MULTI-SENSE® technológiának köszönhetően 5 féle vezetési mód közül választhat ("Komfort", "Semleges", "Sport", "Egyéni", "Eco"). Fedezzen fel teljesen új vezetési élményt minden alkalommal!

Színes head-up display
Tekintetét mindig az úton tarthatja. A műszerfal felett elhelyezkedő színes head-up display-nek köszönhetően minden alapvető információ a szeme előtt van (sebesség, GPS információk és vezetéstámogató rendszerek). Ez a felszereltség egyedülálló a kategóriájában, és optimális kényelmet és biztonságot nyújt.

Easy Park parkolássegítő rendszer
A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű! A Renault SCENIC tolatókamerájával és 12 távolságérzékelő radarjával a parkolás is gyerekjáték. És ez még nem minden: az autó akár az irányítást is átveheti!

Utazzon 2.0 módban.
Maradjon kapcsolatban a világgal a Renault SCENIC segítségével! A széles multimédiapanel a lehetőségek egész tárházát kínálja fel önnek.

R-Link 2® érintőképernyő
Az intuitív és a külvilághoz kapcsolódó fedélzeti R-Link 2® multimédia rendszer lehetővé teszi az Ön számára, hogy a Renault SCENIC minden technológiáját kézben tartsa. Hozzáférhet a MULTI-SENSE® szabályozójához, az alkalmazásaihoz, a Bluetooth® telefonkihangosítóhoz és a TomTom® navigációhoz. A 8,7’’-os függőleges formátumban is rendelkezésre álló R-Link 2® érintőképernyő használata páratlanul kényelmes. Önnek nem kell mást tennie, mint kialakítania saját profilját, hogy egyetlen gombnyomásra megtalálja személyes beállításait.

Bose® Surround audiorendszer
Az Új Renault SCENIC belterére szabott Bose® Surround audiorendszer minőségétől eláll a lélegzete. 11 hangszórója és a csomagtérben elhelyezett mélysugárzója tisztaságot és mélységet kölcsönöz a zenének.

Vezessen nyugodtan!
Fedezze fel a Renault SCENIC-be szerelt számos biztonsági felszerelést.

Aktív vészfékező rendszer gyalogosjelzővel
Irány a város és a szórakozás! A Renault SCENIC egyedi újdonsága az aktív vészfékező rendszer, amely felismeri és jelzi a gyalogosokat. És ha az Ön előtt haladó autó hirtelen fékez, arra is képes, hogy Ön helyett fékezzen.

Sávelhagyásra figyelmeztető és fáradtságfigyelő rendszer
Egyhangú az út? Kihagy a figyelme? A Renault SCENIC 50 km/h felett működésbe lépő aktív pályaívelemző rendszerének köszönhetően a fáradtság miatt fellépő minden rendellenességet kijelez és figyelmeztet.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


SAVE 16 %
7 224 000 Ft
6 050 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2018

Készleten

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom1461 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Sz: 09:00-13:30
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk