Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Továbbra is szeretettel várjuk! Gépjármű értékesítés és szerviz hétköznap 08:00 – 17:00 között tart nyitva! További részletek >>
Online értékesítési tanácsadás! Intézze szalonlátogatását virtuálisan, otthona kényelméből, videóhíváson keresztül. További részletek >>>

Renault MEGANE Grandtour 6 299 000 Ft-tól

Technológia a haladás útján

Válassza az egyedi megjelenést!
Megerősített úttartás, érzéki és dinamikus vonalvezetés: a Renault MEGANE Grandtour stílusa egyedi, és vonzza a tekintetet.

Fedezze fel a tágas utasteret!
A Renault MEGANE Grandtour a stíluson felül rendkívüli variálhatóságot és rekordméretű rakodóhosszt kínál.

Variálható csomagtér
A kedve szerint állítható és ötletes felszerelésekkel ellátott csomagterével a Renault MEGANE Grandtour a variálhatóság mintaképe. A felosztható csomagtérnek, a sík padlónak, a rakományrögzítő hálónak, valamint az oldalsó horgoknak és rakodóhelyeknek köszönhetően a rakománya egy jottányit sem mozdul el.

Válassza a legjobb multimédiás eszközöket!
Adja át magát a vezetésnek! A legújabb multimédiás eszközeinkkel felszerelt Renault MEGANE Grandtour egy intuitív és online világba kalauzolja önt.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

Arányos kialakítás, megerősített ülések, érzéki vonalvezetés, pontos vonalak, 3D hatású fényjegyek elöl és hátul, eloxált alumínium tetőrudak... A Renault MEGANE Grandtour stílusa lenyűgöző!

Megerősített úttartás
Az előkelő és dinamikus megjelenésű Renault MEGANE Grandtour változata a kategória legalacsonyabb és legszélesebb modellje.

Fényjegyek
A Renault MEGANE Grandtour messziről felismerhető… nagyon messziről. A Full LED ’Pure Vision’ és ’Edge Light’ technológiák 3D hatású fényekkel világítják meg az utat éjjel és nappal.

Tökéletes elegancia
A tökéletes vonalvezetés érdekében egy finom, krómozott csík hangsúlyozza az övvonalat. A stílus és praktikum megteremtése érdekében galvanizált alumínium tetőrudak kerültek beépítésre.

Belső dizájn

Foglaljon helyet, és élvezze a kényelmet! Tervezőink és ergonómia-szakértőink egyesítették szaktudásukat, hogy páratlan kényelmet biztosítsanak.

Valódi pilótafülke
A kényelmes vezetőülésben ülve ön uralja a fedélzetet. A Renault MEGANE Grandtour technológiai berendezései csupán egy karnyújtásnyira vannak.

Gondosan kidolgozott részletek
A Renault MEGANE Grandtour utasterének finom krómozott elemei és minőségi anyagai hozzájárulnak az ön kényelméhez.

Rekordméretű rakodóhossz
Pakoljon be és szállítson bármit, amit csak akar, korlátozások nélkül! Ha lehajtja a hátsó üléssort és az első utasülést, 2,7 méteres rekordméretű rakodóhossz áll a rendelkezésére.

Variálható csomagtér
A kedve szerint állítható és ötletes felszerelésekkel ellátott csomagterével a Renault MEGANE Grandtour a variálhatóság mintaképe. A felosztható csomagtérnek, a sík padlónak, a rakományrögzítő hálónak, valamint az oldalsó horgoknak és rakodóhelyeknek köszönhetően a rakománya egy jottányit sem mozdul el.

Tágas első tárolók
A könyöktámaszos középső konzolnak köszönhetően – amelybe összes apró holmiját elhelyezheti – a Renault MEGANE Grandtour lehetővé teszi, hogy minden csupán egy karnyújtásnyira legyen öntől.

Jellemzők

Innovatív megoldások
A csúcstechnológiákkal felszerelt Renault MEGANE Grandtour megkönnyíti a vezetést.

MULTI-SENSE®
Ébressze fel érzékeit! A Renault MEGANE Grandtour alkalmazkodik az igényeihez. A MULTI-SENSE® technológiának köszönhetően személyre szabhatja a vezetési élményét a világítástól kezdve a motorteljesítményig.

Színes head-up display
A számos vezetéstámogató rendszerrel felszerelhető Renault MEGANE Grandtour lehetővé teszi, hogy a vezetésre koncentráljon – anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. A színes head-up display megjeleníti az összes szükséges információt.

Válassza a legjobb multimédiás eszközöket!
Adja át magát a vezetésnek! A legújabb multimédiás eszközeinkkel felszerelt Renault MEGANE Grandtour egy intuitív és online világba kalauzolja önt.

R-LINK 2®
Az R-Link 2® fedélzeti érintőképernyő lehetővé teszi, hogy pár kattintással hozzáférjen a Renault MEGANE Grandtour funkcióihoz és személyre szabható paramétereihez, mint például a navigáció, a rádió, az alkalmazások. Az egyszerű, intuitív és online felhasználói felület lehetővé teszi, hogy mindent személyre szabhasson, és létrehozhasson akár 6 különböző profilt. Így nem kell újrakonfigurálnia a kedvenc kijelző- vagy ülésbeállításait, amikor beszáll az autóba.

TFT digitális műszerfal
A Renault MEGANE Grandtour színes, digitális, 7”-os TFT műszerfala egy helyen jeleníti meg az információkat, így egy szempillantás alatt felmérheti a vezetéshez hasznos értesítéseket. A MULTI-SENSE® rendszer segítségével a kijelző alkalmazkodik a kiválasztott mód stílusához és színéhez.

Bose® audiorendszer
Engedje, hogy magával ragadja a zene! A Bose® audiorendszer kiváló hangminőséget és kivételes zenehallgatási élményt biztosít. Az utastérben kiválóan elosztott 9 hangszóró, valamint a csomagtérben elhelyezett mélysugárzó páratlan tisztaságú akusztikai élményt nyújt minden utazás alkalmával.

Vezessen teljes nyugalomban!
Szakértőink a biztonsági- és vezetéstámogató rendszerek teljes kínálatával felszerelték a Renault MEGANE Grandtourt, hogy ön tökéletes biztonságban utazhasson.

Visio® System
Induljon útnak teljes nyugodtsággal! A közlekedési táblákat felismerő és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszernek, valamint a távolsági fényszórók automatikus vezérlésének köszönhetően valódi másodpilótája lehet.

Holttérfigyelő rendszer
A Renault MEGANE Grandtour holttérfigyelő rendszerrel van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket. Ha egy jármű jelenik meg abban a zónában, amelyet hátrafordulás nélkül nem lát, fényjelzés villan fel a visszapillantó tükörben.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk