Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Továbbra is szeretettel várjuk! Gépjármű értékesítés és szerviz hétköznap 08:00 – 17:00 között tart nyitva! További részletek >>
Online értékesítési tanácsadás! Intézze szalonlátogatását virtuálisan, otthona kényelméből, videóhíváson keresztül. További részletek >>>

Renault MEGANE GrandCoupé 6 049 000 Ft-tól

Technológia a siker útján

Gyönyörködjön az arányos kialakításban!
A karizmatikus Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetet magára vonz. Lépcsőshátú kialakítás, dinamikus vonalvezetés és tágas méretek – az autó stílusosan élénk és elegáns.

Élvezze a gondosan kidolgozott részleteket!
Digitális műszeregység, színes head-up display, ergonomikusan kialakított középső konzol, 8,7”-os álló formátumú, intuitív érintőképernyő… A Renault MEGANE GrandCoupéban ülve az események középpontjában találja magát.

Használja ki a modern technológiák nyújtotta előnyöket!
Élje át a még fantasztikusabb vezetési élményt és utazzon teljes nyugalomban! A Renault MEGANE GrandCoupét szakembereink a legújabb és legkiválóbb technológiákkal szerelték fel.

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

A karizmatikus Renault MEGANE GrandCoupé minden tekintetet magára vonz. Lépcsőshátú kialakítás, dinamikus vonalvezetés és tágas méretek – az autó stílusosan élénk és elegáns.

Határozott vonalvezetés
A Renault MEGANE GrandCoupé minden egyes eleme a dinamizmusról árulkodik. Markáns motorháztető, széles vállrész, feszes vonalak, karakteres oldalkialakítás – az autó megjelenése egyszerre modern és elegáns.

Fényjegyek
Válassza az egyediséget! Az első és hátsó, 3D hatású LED fényjegyeknek köszönhetően a MEGANE GrandCoupé távolról is azonnal felismerhető – nappal és éjszaka egyaránt.

Belső dizájn

Digitális műszeregység, színes head-up display, ergonomikusan kialakított középső konzol, 8,7”-os álló formátumú, intuitív érintőképernyő… A Renault MEGANE GrandCoupéban ülve az események középpontjában találja magát.

Foglaljon helyet ebben az ékszerdobozban!
A Renault MEGANE GrandCoupé a legkiválóbb műhelyek minőségével megegyező, karakteres, ugyanakkor körbeölelő üléseiben igazán kifinomult élményben lehet része. Négyféle gondosan kidolgozott kárpit közül választhat, amelyek közül az egyik a perforált bőr.

Utazzon első osztályon!
Élvezze az anyagok kiváló minőségét, illetve a legapróbb részletekig kidolgozott elemeket! A sebességmérőtől a középső konzolon keresztül a szellőzőrácsokig, a Renault MEGANE GrandCoupé szaténfényű krómozott elemei mindenütt visszaköszönnek.

Jellemzők

Stílus kompromisszumok nélkül, a kényelem jegyében
A mindennapokhoz tökéletes Renault MEGANE GrandCoupé minden autós utazást élvezetessé varázsol. A tágas tereknek és a praktikus elrendezésnek köszönhetően az utazás még sosem volt ennyire kellemes és egyszerű.

Csomagtérnyitás kéz nélkül
A Renault MEGANE GrandCoupé csomagterének kinyitásához nem kell szabaddá tenni a kezeit. A csomagtér magától kinyílik, ehhez csupán el kell húznia a lábát a hátsó lökhárító alatt.

Maradjon kapcsolatban a külvilággal vezetés közben is!
Legújabb technológiai megoldásaival a Renault MEGANE GrandCoupéban ülve könnyedén kapcsolatban maradhat a világgal.

R-LINK 2® érintőképernyő
A Renault MEGANE GrandCoupé műszerfalába beépített R-LINK 2® érintőképernyővel az autó beállításait teljes mértékben személyre szabhatja. Kijelző, klíma, ülésbeállítás, a rádió, a navigáció vagy az alkalmazások használata... Az egyszerűen használható felületen akár 6 felhasználói profilt is létrehozhat.

TFT digitális műszeregység
Felejtse el az analóg sebességmérőket! A Renault MEGANE GrandCoupé 7”-os színes LCD képernyővel felszerelt TFT digitális műszeregységgel rendelkezik. Itt a vezetéshez szükséges összes adat megjelenik, beleértve a kiválasztott MULTI-SENSE® módot is. Többféle stílus közül is választhat, így mindig a hangulatának megfelelő beállításokat adhatja meg.

MULTI-SENSE®
Hozzátartozik a Renault MEGANE GrandCoupéhoz! A MULTI-SENSE® technológiával vezetési stílusa mindig megfelel majd a hangulatának. Az optimális kényelem vagy a fantasztikus dinamizmus érdekében egyszerűen válasszon az 5 elérhető vezetési stílus közül.

Színes head-up display
A színes head-up display használatával a Renault MEGANE GrandCoupé optimalizálja a vezetés biztonságát, illetve kényelmét. A számos vezetéstámogató funkció lehetővé teszi a könnyed beállítást, illetve az adatok azonnali feldolgozását.

Induljon útnak teljes nyugalommal!
Az ön biztonsága érdekében a Renault MEGANE GrandCoupét a legújabb vezetéstámogató technológiákkal láttuk el.

Visio System®
A valódi másodpilótaként funkcionáló Visio System® biztonságos haladást biztosít. A közlekedési táblák felismerése, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a távolsági fényszórók automatikus aktiválása – ez a három vezetéstámogató rendszer az utazási környezet elemzésével egyszerűsíti le a vezetést.

Aktív vészfékező rendszer
A Renault MEGANE GrandCoupé képes felmérni az ön előtt haladó autótól mért távolságot, és figyelmezteti, amennyiben baleset kockázata áll fenn. Amennyiben nem reagál a vizuális és hangjelzésekre, az aktív vészfékező rendszer működésbe lép, és igyekszik elkerülni a balesetet, illetve a lehető legjobban lecsökkenteni a kárt.

Holttérfigyelő rendszer
Többé nem kell tartania az előzésektől. A Renault MEGANE GrandCoupé azonnal figyelmezteti, ha a holttérben autót észlel. A külső visszapillantó tükrön ekkor egy fényjel jelenik meg, amely a veszélyre figyelmeztet.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk