Érd,Kis-Duna utca 7-9.
Nyári nyereményeső! Játssz velünk és nyerj! Részletek >>

Teljes körű utastér-fertőtlenítés


A légkondicionálás nagymértékben hozzájárul az utasok komfortérzetéhez, azonban fontos tudni, hogy a klímaberendezés rendszeres karbantartása elengedhetetlen a hatékony működéshez. A Renault évente javasolja a légkondicionáló ellenőrzését és tisztítását.

Teljes körű utastér-fertőtlenítés most 12 900 Ft-értÚj antiallergén Renault pollenszűrő - sokkal több, mint friss levegő


Ön is érzett már autójában kellemetlen szagot, netán tapasztalta, hogy a szélvédő jobban párásodik vagy csak gyengébben teljesítenek a szellőzők? Ez azt jelentheti, hogy cserélni kell autójában a pollenszűrőt.

Az új antiallergén Renault pollenszűrő kiszűri a baktériumok és allergén anyagok 99,99% százalékát. Élvezze Ön és családja is a tökéletes biztonságot és kényelmet a Renault autójában.


A Renault ajánlása:
*Az antiallergén Renault pollenszűrő kiszűri a káros anyagokat az utastérből. Az utastéri levegőszűrőt a gyártó által meghatározott karbantartási program szerint kell cserélni. A folyamatosan növekvő légszennyezettség és az utazási komfortérzet miatt azonban javasoljuk, hogy évente vagy 15 000 kilométerenként cserélje ki pollenszűrőjét.


Az antiallergén pollenszűrőben megtalálható biofunkcionális réteg növeli az allergének, baktériumok, a penész és különböző részecskék elleni védelmet. Kiszűri az allergéneket és megakadályozza a baktériumok és penészgombák bejutását az utastérbe. Ön nyugodtan koncentrálhat a vezetésre, az utasok pedig élvezhetik a tiszta levegőt, még a fokozottan légszennyezett városi környezetben is.

Szervizidőpont kérése

Jelentkezzen be kényelmesen, online űrlapunk segítségével szervizünkbe!

Az űrlap elküldéséhez csak a csillaggal jelölt mezők megadása kötelező, azonban kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében, lehetőség szerint minden mezőt töltsön ki!Az ajánlatok 2021.03.16. és 2021.08.31. között, vagy visszavonásig érvényesek, a benne szereplő információk tájékoztató jellegűek. A képek illusztrációk, a valóságban attól eltérhetnek. A feltüntetett árak bruttó ügyfélárak, tartalmazzák az ÁFA-t és modelljének függvényében teljesen eltérhetnek. Részletes tájékoztatást a Renault tanácsadójától kérhet. A változtatás jogát fenntartjuk! Minden jog fenntartva. További részletes információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot márkakereskedésünkkel!

Munkatársaink


NYEREMÉNYJÁTÉK


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk