Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KANGOO VAN E-TECH nettó 13 000 000 Ft-tól

ÚJ RENAULT KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC

Mindennapos utazások, teljes nyugalomban. A Kangoo Van E-Tech 100% electric egy 45 kWh-s, 100%-ban kihasználható, legújabb generációs lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. Teljesítmény vagy tágas tér? Többé nem kell választania. Mivel az akkumulátor a padló alatt helyezkedik el, a Kangoo Van E-Tech 100% electric a rakodótér méretének szempontjából is kiváló megoldást nyújt.


Az autót az alapfelszereltség részeként elérhető 11 kW-os AC töltővel könnyedén feltöltheti. A Kangoo Van E-Tech 100% electric hatótávolságát egy falitöltő segítségével 3 óra 50 perc alatt töltheti fel 100%-ra. Időszűkében van? Válassza a 22 kW-os AC vagy 80 kW-os DC* töltőt. 30 perc alatt 170 km-es hatótávolságot érhet el!

Utazás közben a hőszivattyú segítségével gyorsan felmelegíthető az utastér, miközben a hatótávolság is optimális marad. A My Renault applikáció segítségével előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét, így a töltés végeztével optimális kényelemben és 100%-os hatótávval folytathatja útját.

*opcióként elérhető

EGYSZERŰ FELTÖLTÉS

  • OTTHON VAGY AZ IRODÁBAN - A Kangoo Van E-Tech 100% electric feltöltését otthoni falitöltővel, Green'up megerősített aljzattal vagy hagyományos háztartási aljzattal munkahelyén vagy otthonában is elvégezheti.
  • ÚTKÖZBEN - Az utazás során mind Magyarországon, mind külföldön számos nyilvános töltőállomás áll a rendelkezésére.


17 vezetéstámogató rendszer
Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. A Kangoo Van E-Tech 100% electric vezetéstámogató rendszerei mind a városban, mind a hosszabb utakon a segítségére lesznek: aktív holttérfigyelő rendszer, fáradtságérzékelő rendszer, adaptív tempomat, aktív vészfékező rendszer, sávtartó rendszer...

A Kangoo Van E-Tech 100% electric innovatív technológiáit a gondtalan vezetéshez terveztük. A kamerás belső visszapillantó tükör segítségével figyelheti, hogy mi történik Ön körül. Az időjárással szemben pedig támaszkodjon nyugodtan az erős oldalszél esetén használható stabilizáló funkcióra.

Külső dizájn

Belső dizájn

Tulajdonságok

8“ EASY LINK multimédia rendszer
Tegye egyedivé minden útját! Csatlakoztassa okostelefonját a 8“ EASY LINK multimédia rendszerhez a Bluetooth, az Android Auto™ vagy az Apple Carplay™ segítségével. Így a 8"-os érintőképernyőn elérheti a lejátszási listákat, illetve a kedvenc alkalmazásait és online szolgáltatásait.


Készüljön fel az elektromos utazásokra! A navigáció és az online szolgáltatások használatával könnyedén megtekintheti a töltőállomások helyzetét és így optimalizálhatja utazását.

1,45 M-ES OLDALSÓ RAKTÉRNYÍLÁS SZÉLESSÉG
Az Open Sesame by Renault rendszer a megnövelt oldalsó raktérnyílási szélességnek köszönhetően megkönnyíti a rakodást és leegyszerűsíti a dolgos hétköznapokat.

3,9 M3 RAKTÉR
A Kangoo Van E-Tech 100% electric modellben bármit elszállíthat, a belső teret pedig saját igényei szerint alakíthatja ki. A Renault Polcrendszer tetőbe épített, behúzható belső galériának köszönhetően akár 2 méter hosszú tárgyakat is szállíthat úgy, hogy közben a padlón is marad szabad hely.

1500 KG VONTATÁSI KAPACITÁS
A Kangoo Van E-Tech 100% electric rekord szintű, akár 1,5 tonnás vontatási kapacitással rendelkezik.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk


Ajánlatkérés

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva
Ünnepi nyitva tartás:
2022.12.16.: 08:00 – 15:00-ig
2022.12.26.: Zárva
2022.12.27–30.: 08:00 – 17:00-ig

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk