Érd,Kis-Duna utca 7-9.

Renault KANGOO EXPRESS nettó 4 545 000 Ft-tól

Partner az ön sikeréhez

Szeretne egy stílusos haszongépjárművet használni? A Renault márka új identitásának szellemében újratervezett formáival a KANGOO EXPRESS azonnal el fogja csábítani!

AKÁR FIX 0% THM FINANSZÍROZÁSSAL

Renault Credit Fix 0% THM – A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.12.04 után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében zártvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 35%, futamidő: 36–48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 3 000 000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetők el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami elérhető a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedésünket.

A Renault KANGOO EXPRESS mindenben alkalmazkodik az ön és vállalkozása igényeihez. A kivételesen széles választéknak köszönhetően – amely 3 hosszúsági verziót és 2-5 férőhelyes modelleket foglal magában – biztosan megtalálja az elvárásainak megfelelőt. Variálhatóság, gazdag felszereltség, kényelmes utaskabin... A Renault KANGOO EXPRESS valódi változást hoz életébe!

Kivételesen gazdag felszereltségének köszönhetően a Renault KANGOO EXPRESS mindenben igazodik az igényeihez.

A Renault KANGOO EXPRESS-hez mostantól új, a korábbinál is takarékosabb és erősebb erőforrások közül választhat! Fedezze fel most!

Tekintettel a kialakult járványhelyzetre, amennyiben újonnan megvásárolt gépjárművét telephelyünk helyett inkább otthon venné át, jelezze értékesítő kollégáinknak, akik egyedi konstrukciót kínálnak Önnek! A részletek és feltételek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál!

Külső dizájn

Gyönyörködjön a Renault KANGOO EXPRESS megújult megjelenésében! Harmonikus vonalvezetésével és kétszínű első lökhárítójával büszkén viseli a Renault márka új identitásának semmivel össze nem téveszthető jegyeit. Ami a belsőt illeti: a kompakt kisfurgonok világában egyedülálló módon már 3 első üléses opció is elérhető.

Belső dizájn

Azért, hogy a mindennapi közlekedés kényelmes és zökkenőmentes legyen, a Renault KANGOO EXPRESS-t gazdag felszereltséggel láttuk el.

Kivételes választék
Compact, Express vagy Maxi? Válassza ki az igényeinek megfelelő RENAULT KANGOO-t: 3 elérhető hosszúság és 2, 3 vagy 5 férőhelyes verziók robbanómotoros erőforrások esetén illetve 2 hosszúság a 100%-ban elektromos Z.E. verzió esetén.

Lehajtható támlájú utasülés
Még nagyobb térre van szüksége? Az utasülés háttámlája lehajtható, így egy teljesen sík területtel bővíthető a rakodótér. A választott modell hosszától függően ezzel a praktikus megoldással a rakodóhossz 2,1 m, 2,5 m vagy 2,9 m is lehet. Praktikus: a lehajtott háttámla kis íróasztalként is használható, amelyen jegyzeteit vagy megrendelőlapjait is tárolhatja.

Zsiráftető
A zsiráftetőnek köszönhetően a hosszabb és nagyobb kihívást jelentő tárgyak akár függőlegesen is szállíthatók. Ennek a praktikus megoldásnak köszönhetően a szállítást nagyban megkönnyítő nyílás akár 47 cm hosszú és akár 1 m széles is lehet!

A Renault KANGOO EXPRESS-ben minden szükséges dolog útközben is kéznél lehet. A munkához szükséges dokumentumok tárolására ideális megoldást jelent a műszerfalon lévő irattartó és a tágas, 15 literes kesztyűtartó. A 2 ülés közötti középkonzolba épített rekesz pedig a mindennapi használati tárgyak kényelmes tárolására szolgál.

Jellemzők

Kényelem és egyszerűség
Azért, hogy a mindennapi közlekedés kényelmes és zökkenőmentes legyen, a Renault KANGOO EXPRESS-t gazdag felszereltséggel láttuk el.

Tolatókamera
Újdonság: a Renault KANGOO EXPRESS-t tolatókamerával szereltük fel, amelynek képe a napellenzőbe épített képernyőn jelenik meg. A manőverezés még sosem volt ilyen egyszerű és biztonságos!

Tolatóradar
A tolatókamera mellett a parkolási manőverek közben a tolatóradar is segítségére lesz – a rendszer az autó körül található akadályok távolságának csökkenésére egyre gyorsabban ismétlődő hangjelzéssel figyelmeztet.

Legújabb generációs ESC
A Renault KANGOO EXPRESS-hez választható, legújabb generációs motorokhoz elérhető új ESC rendszer két fő funkcióval rendelkezik: az Extended Grip tapadássegítő technológia a csökkent tapadású talajon – például homok, sár, hó – segít a meghajtás optimalizálásában, míg az emelkedőn elindulást segítő rendszer a meredekebb emelkedőkön való nyugodt és biztonságos elindulásban segít.

R-LINK Evolution
A műszerfalba integrált R-LINK Evolution multimédia rendszer modern kezelőfelülettel és kivételesen részletes grafikával rendelkezik. Az új érintőképernyőn ujjaival könnyedén felnagyíthatja a tartalmakat és lapozhat a különböző oldalak között – ahogy azt okostelefonján vagy táblagépén már megszokhatta –, továbbá könnyedén hozzáférhet az innovatív és praktikus funkciókhoz: a TomTom navigációhoz, a multimédiás tartalmakhoz vagy a Bluetooth® telefonkihangosítóhoz*. A beszédfelismerő rendszernek köszönhetően akár hangutasításokkal is megadhatja úticélját vagy a felhívandó telefonszámot, de ez a funkció az alkalmazások elindítását is lehetővé teszi – így tekintetét végig az úton, míg kezeit végig a kormányon tarthatja.

Elektromos visszapillantó tükrök és ablakemelők
A választott felszereltségi szinttől függően autójába a vezetőoldalról vezérelhető elektromos ablakemelők és jégtelenítő rendszerrel rendelkező elektromos visszapillantók is kerülhetnek. Ha a City csomagot választja, a tükrök behajtásával sem kell többet foglalkoznia, hiszen a csomag elektromosan behajtható visszapillantó tükröket tartalmaz.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Renault Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 521 310
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk